Bir1kelebek fasulyetanesiii benim de göğüslerim hiç hassas olmazdı aylardır oynuyorum kontrol ediyorum hassaslık var mı diye🤣😂😂😂 bu ay böyle biraz hassaslar yaaa acaba var mı bir şey
asng tlmm ben de dayanamadım bugün yaptım negatif çıktı keşke biraz daha bekleseymişim diyorum bat 31
ozm12 28 bat, her aydan farklı olarak belim ve kasıklarım birkaç gündür çok ağrıyor, dinlenince geçiyor tekrar başlıyor, bu kadar erken belirti de olmaz diye düşünüyorum üşüttüm sanırım 🤦🏼♀️
Hilaysn Olacakolcak26 çok üzüldüm başınız sağ olsun :( umarım güzel sonuçlar alırız ben de 27 Ekime yapmayı düşünüyorum
asng Olacakolcak26 Olacakolcak26 basın sağ olsun arkadaşım Rabbim kimsenin kucağına boş bırakmasın tekrar anne olmayı nasip etsin inşallah sağlıkla huzurla kucağınıza alabileceğimiz hayırlı evlatlarımız olsun var olan evlatlarımıza da Allah uzun ömür versin inşallah güzel haberler alalım❤️
benberyy asng benimde bat 31 ekim 21 ekimde bel agrisi icin gitmiştim ilaç kullanmamak icin once kadin doğuma muayene oldum yumurrtam catlamis ve rahimim kalinlasmis dedi kan verdim cok erken oldigu icin 0.2 cikti negatif ama ilaç kullanma yine de sen dedi bakalimm🤷♀️
asng benberyy ay hadi inşallah güzel haberler alırsın canım benim benim de bat 31 ben de bugün test yaptım dayanamadım ama negatif çıktı galiba çok erken davrandım
dilarapsrg17 asng benim de 31 ekim pazartesiyi bekliyorum test için. Ovulasyonla takip ettim bu ay kasık ağrım yoğundu şimdi hafifledi bakalım. Sık idrara çıkma var hayırlısı olsun inşallah