orkde 3 kasım kızlar son ıkı gundur çok akıntım var ve kasıklarım ağrıyor tamam akıntım her ay oluyor yumurtlama zamanı ama iç çamasırı değiştiriyorum sürekli şeffat akıntı
nazlcn62 Benim bat 5 ekim iki gündür yoğun kasık ağrısı yaşadığım için hastaneye gitmek zorunda kaldım ve doktor beta tahlili yaptırdı ama negatif ve benimde yoğun şeffaf yapışkan akıntım var
defne220_ Benim bat 30 ekim ama yaklaşık 10 gündür göğüslerim süt dolu gibi şiş ve çok acıyor ayrıca yoğun kasık ve bel ağrılarım var. Dün test yaptım negatif çıktı. Yarın sabah tekrar test yapmayı düşünüyorum. Çok mu erken olur?
Mahbuss asng benimde bat 1 Kasım Günüm geçmeden test yapmayı düşünmüyorum 2 ay önce kimyasal yaşadım bende 2 senedir istiyoruz inşallah nasip olur bizede
Smaa12 Benim bat 30 Ekim kasıkta batma sıcaklamam oluyordu dün kahverengi akıntı oldu silmeyle bugün kesildi hiç akıntım yok göğsümün ucu tomurcuklanmış beyaz duruyor bilmiyorum bu ay çok ümitliydim ama sanki belirtiler kayboldu
yoncahan Selam, benim de 31 ekim. Bu gün dayanamayıp akşam üzeri erken gebelik yaptım negatif çıktı. Ah bakalım belki değişir, biraz erken ve yanlış zaman da yaptım diye umutlandırıyorum kendimi. Temmuz ayında kimyasalım olmuştu.
defne220_ https://mutluresim.com/?lang=tr Kızlar bat 30 ekim. Gözlerim 2.çizgiyi kendi mi üretiyor emin olamadım 🙂
xxR4bia asng benimki de 1 Kasım yani 6 gün var sabah Prodoctor yaptım negatif çıktı sizce Bikaç gün sonra pozitife dönme ihtimali var mı 🥹🥹🥹
defne220_ xxR4bia evet 6 gün baya erken. Adet gecikmesine kadar umut var ki ben ilk hamileliğimi gecikmenin 5.günü silik çizgi ile öğrenmiştim 😊
xxR4bia defne220_ yaa öyle mi dersiniz. Ben de kızımı 4 gün kala silik çizgi ile öğrenmiştim 😄😄 aceleciyim sabırsızım biraz 🤏 😂😂
Alyaveysel defne220_ ikinci çizgi görünüyor hayirsiyla gelsin bebiş inşallah, hangi marka testi yaptınız