asng Kızlar biraz erken bir post oldu ama benim gibi belki de bekleyen vardır diye açmak istedim ne durumdasınız nasılsınız ne yapıyorsunuz
aybarsmom16 asng merhaba benim 29 u belirtiler için çok erken. Sadece çok fazla rüya görüyorum geceleri ilk çocuğumda da öyle olmuştu :) bide ağız içinde yaralarım çıktı ilk defa böyle bişey geliyor başıma
Bir1kelebek asng valla merakla bekliyorum 12 ekim yumurtlama bat 26 falan 1 sene olucak deniyoruz olursa ilk gebeliğim olucak. Bu kadar😆🥲🥹
asng aybarsmom16 benim de 31’i tabii ki de çok erken ama dayanamadım post açayım dedim benim de göğüslerimde hassasiyet var ama o her dönemde oluyor her ay yani gebeliğe bağlamıyorum
aybarsmom16 asng ben de göğüs hassasiyeti yok ama okuduklarımda hep hamile kalanlarda yumurtlaman regliye kadar hassaslık oluyor belki de ondandır :)
asng aybarsmom16 bu ay ilk defa ovulasyonla kendimi takip ettim çok da anlamadım açıkçası bazen silik çıktı pikten sonra tekrar koyu çıktı hatta post açmıştım anlamıyorum anlayan var mı diye nasip inşallah nasip olur bekliyorum günümü😊
asng Olacakolcak26 benim de iki ay önce kimyasal gebeliğim oldu inşallah hayırlı haberler alırız beraber bekleyelim❤️
Olacakolcak26 asng bekleyelim canım inşallah tekrardan bu ay çiçekleniriz kimyasalın kaç ay önce oldu
asng Olacakolcak26 aynen iki ay önce canım değerim çok düşüktü istenilen gibi artış olmadı sonra da zaten kanamam başladı
fasulyetanesiii Benim bat 25 ekim benim de 12 13 gün öncesinden göğüs hassasiyetim başladı normalde hiç böyle olmazdı. Göğüslerimde yeşil yeşil damarlar belirginleşti
Bir1kelebek fasulyetanesiii benim de göğüslerim hiç hassas olmazdı aylardır oynuyorum kontrol ediyorum hassaslık var mı diye🤣😂😂😂 bu ay böyle biraz hassaslar yaaa acaba var mı bir şey