kendinehaskadin Sarpatesinannesi benimde aynı tüm takvimler kız diyordu doktor erkek dedi. Kızım var oğlumda olsun istiyorum bakalım hayırlısı. Bende belirtilerden erkek diye tahmin inşallah sonradan değişme olmaz da 😀 sizinde Allah gönlünüze göre versin inşallah
Sarpatesinannesi kendinehaskadin amin canım seninde inşallah ama belirtilerim oglumdan çok farklı olduğu halde cinsiyet aynı
irmairma Zehrailly çok uyudum, 4 ay kustum kilo verdim , serum takviyesi aldım hastanede yattım, her şeyden tiksindim, çok ağladım , kahve ve tatlıdan nefret ettim sonuç erkek 💙😅 22+1
edaabykl irmairma görünce yazmak istedim bende oglumda ayni böyle oldum tatli cok seven ben tatli yemedim dogurana kadar gorunce midem bulaniyodu kussmalarla gecti hamileligim simdi ikinciye hamileyim tam tersi suan belirtim yok ve asiri tattli aşeriyorum insallah kiz olur tabi önceliğim sağlıklı olmasi 🥰🌸
Sarpatesinannesi Esralemi kese yuvarlak ve sol yerleşimli canım bebiş oğlum sagdaydi kese fasulyeydi mesela ikiside farklı anliyorsan ikisinide atabilirim farkı görmen için 🌸
MS2 Esralemi 17+4 kız bebek bekliyoruz nasipse 12-13 haftadan beri sağımda yumru şeklinde resmen uzanınca çok belli oluyor 🥹 yerine ve kese şekline göre tutmuyor bence
elif1453658_ Sarpatesinannesi valla bende de bütün hurafeler erkek gösteriyo yüzük testi çin rus maya takvimi hatta aşermelerim bile ama henüz cinsiyet belli değil Ama plasentası sol tarafta bakalım artık.
Sarpatesinannesi elif1453658_ benimde hepsi kız ramzi skull yüzük tuz aklına ne gelirse bakalım ne cikacak doktoruma göre erkek bana göre kız 🤣
tugbazeyd1 Oğlumda makasa şimdi nasipse kız olacak bıçağa oturdum , tuz testi ikisinde de tuttu birde teyzem yapıyor iğne tutturuyor görmeden ilkinde ucuydu galiba erkek dedi bunda diğer tarafını tuttum kız dedi tuttu gerçekten 🫠 birde bence kız çok uyku yapıyor ben gözümü açamıyordum ilk 3 ay ve hamileliklerim çok farklı oğlumda çok rahattım bundan fenayım 🥹
svlsu tugbazeyd1 ben cinsiyeti ne bilmiyorum bebeğimin aşırı uyku sivilce oldu cildim tatlı arada çekiyor canım ama turşu ve tuzlu şeyler aşk yaşıyorum sabah akşam geçmeyen bulantım var ve çoğunlukla yorgun hissediyorum kendimi cinsiyet anlarsanız eğer ekleyim https://imgyukle.com/i/C05ezy
kubrasafaak svlsu benim 11+4 ultrasonuma aşırı benziyor ya bir an kendi ultrasonum sandım cinsiyeti öğrenirsen yazar mısın 😅😅
Esralemi MS2 anneannemin söylediği birşeydi erkek bebeğimde de sağda hissediyordum hep bunu solda hissediyorum cinsiyeti bilmiyorum ama kız hissediyorum bakalım nasip
MS2 elif1453658_ ya inanmamak lazım tabii ki hurafe adı üstünde ❤️ oğlumda daha çok mide bulantısı kusma yaşadım kızımda 15ten sonra neredeyse kesildi bulantı oğlumda çok tuzlu istedi canım ve sonlara doğru tatlı şimdi hem tatlı hem ekşi canım istiyor. Bu hamileliğim çok uykulu geçiyor tüm vücudum kurudu derilerim dökülüyor. Sağlıkla gelsinler tüm bebeklerimiz