Zehrailly Kızlar merak ediyorum da var mı böyle duyduğunuz ya da uyguladığınız geleneksel cinsiyet tahmin yöntemleri felan? Ben karbonat, çamaşır suyu ve bıçak makas testini yaptım hepsinde kız çıktı var mı sizinde böyle bildiğiniz inandığınız yöntemler?
Sarpatesinannesi Zehrailly bende tüm hurafeler tüm teoriler takvimler dahil çin Rus maya kan yenileme hepsi kız diyor ama bebeğim erkek tutan tek bir şey yok malesef
Annis7 Zehrailly Benim yüzük testiyle bebeğin kalp atışları tuttu ne kese şekli ne çin takvimi hiç biri tutmadı.
sedaergl Zehrailly esimin kuzeni sabah idrar rengine bak demisti. Canli bi sariysa erkek, bulanık bi sariysa kiz demisti. Canli sariydi ve erkek cinsiyet 🙈
Zehrailly Sonveda bildiğim kadarıyla daha doğrusu izlediğim videoda kadın tesbihi koltuğun üstüne seriyor hamileye diyor ki herhangi bir taşından tut sonra en başa kadar çift çift bir sağ bir sol eliyle tuta tuta ilerliyor. Son kısmı anlamadım işte tek çift taşa göre mi yoksa sağ sol elle bitmesine göre mi karar veriliyor acaba
Zehrailly Sarpatesinannesi Bakın mesela bu da ilginç madem tutmuyor insanlar neden bunlara körü körüne inanıyor? Neyse sağlıkla gelsin demek ki çok hırslı bir erkek bebiş maşallah 😄
kendinehaskadin Sarpatesinannesi benimde aynı tüm takvimler kız diyordu doktor erkek dedi. Kızım var oğlumda olsun istiyorum bakalım hayırlısı. Bende belirtilerden erkek diye tahmin inşallah sonradan değişme olmaz da 😀 sizinde Allah gönlünüze göre versin inşallah
sadecebuss Sarpatesinannesi ay inanır mısın benim de öyle oldu. Herkes kız sanıyor onca hurafeden sonra. Bugün dr söyledi erkek olduğunu kesin mi dedim kesin dedi
Sarpatesinannesi Zehrailly demek ki vallahi ya finalde beni şaşırtacak kız çıkacak ya da tüm bunlar çöp 😄 kan yenilemem bile takvime göre değil yani 4 ünite kan verdim benim ki yeni eşimden bir oğlum var belirtilerim bile ondan çok farklı karın şeklim falan bı umut belki haklı çıkarlar diyorum 😂
Zehrailly Sarpatesinannesi Ay doğuma kadar yanlış bilenler var belki de aynı şeyleri onlar da yaşamıştır 😂 benim annem bana ve iki kardeşime de hep erkekmişiz gibi beklemişler. Bütün belirtileri erkek gibiymiş ama üçümüz de kızız 😄
Sarpatesinannesi Zehrailly o doğuma kadar yanlış bilenlerin geneli bence şahsi fikrim tabiki günümüz teknolojisinde ya düzenli kontrollere gitmeyenler ya bebeği devamlı kendini kapatanlar ve devlet takipli olanlar detaylı girmeyenler diye düşünüyorum binde birdir yani özele farklı farklı doktorlara gidipte doğumda öğrenen
Zehrailly Sarpatesinannesi Bu da olabilir ama mesela ben Almanya’dayım burda sadece bir doktora gitmenize izin veriliyor aynı anda başka birine gidemiyorsunuz. Benim doktorum da ilkte %70 kız demişti sonra erkek dedi hep içimde bir korku vardı 😄
Sarpatesinannesi @Zehrailly ruyalarina guvenirmisin bilmiyorum ama benim rüyalarım çıkıyor bu konuda dün gece dua ettim yattım haftam daha 13+5 ti doktor erkek dedi yüzde 95 ama insanız işte bir de kızım olsun isterim göreyim dedim rüyamda cinsiyeti ne ise diye ve erkek gördüm büyük ihtimal erkek bebeğim oğlumda da aynısı olmuştu
Zehrailly Sarpatesinannesi Ben rüyalarımda hep kız bebek görmüştüm ve kimsenin de kızı olmadı herkes ben de dahil erkek doğurduk. Şimdi de ikiz erkek görüyorum rüyalarımda belki ikiz kızlarım olur inşallah 😄❤️
Deletedmom_8793 QueenBahar_ ben anlamıyorum o yapıyor ve iki çocuğumun da doğru çıktı kendi kızlarının da öyle
semanurdiyebiri Zehrailly benim neredeyse çoğu hurafe kızdı oğlum olacak inanmayın özetle böyle şeylere
rem_aden Bütün hurafeler, makas bıçak, mide bulantılarının koku hassasiyetinin olmaması, kafadan tuz dökme, bebeği sağda hissetmek hepsi erkekti, ve cinsiyet de erkek çıktı. Ama dediğimiz gibi hurafe o yüzden hiç bi zaman kesin erkek diyememiştim 😂