sadecebuss Sarpatesinannesi ay inanır mısın benim de öyle oldu. Herkes kız sanıyor onca hurafeden sonra. Bugün dr söyledi erkek olduğunu kesin mi dedim kesin dedi
Nur1290 Tatlı yeme isteği var bulantılar çok olmasa da akşamları var genelde iştahsızlık da var 12.haftamdayım rüyalar erkek çin testi erkek hissim erkek bakalım ne olcak merakla bekliyoruz ama tatlıda isteği genelde erkekde oluyor değil mi hep öyle duydum
elif1453658_ Nur1290 ayyy bende de aynısı oluyoor plasentanız ne tarafta o işte bende sol tarafta bulantılarım aksam 4 ten sonra başlıyor
xyzxyz Nur1290 bende de bulantılar az şekilde oluyor. Şuan 9+6 dayım hiç kusmadım. Niyese içimden erkek hissediyorum. Çin takvimi de erkek çıktı. Kese şeklini iki farklı kişiye gösterdim onlar da erkek dedi. Bakalım kısmette ne var
Nur1290 elif1453658_ doktor bana plesantan aşağıda dedi lekelenme yaşıyorum ara ara o yüzden bakalım dikkatli ol dedi sağ sol bişi demedi akşam bulantıları çok fena vallahi baştan beri öyle hiç yemek yiyemiyorum direk çıkıyordu
elif1453658_ Nur1290 ben sizi çok iyi anlıyorum en kötüsü o olay maalesef ki hala yaşıyorum bakalım haftaya cinsiyeti de belli olucak
Nur1290 Kese şekli bence doktorun cihazı tutuşu ile değişiklik gösteriyor benim her gidişimde farklı çıkıyor du rüyalar ve annenin hissi genelde çıkıyor ya
kubrasafaak svlsu benim 11+4 ultrasonuma aşırı benziyor ya bir an kendi ultrasonum sandım cinsiyeti öğrenirsen yazar mısın 😅😅
edaabykl irmairma görünce yazmak istedim bende oglumda ayni böyle oldum tatli cok seven ben tatli yemedim dogurana kadar gorunce midem bulaniyodu kussmalarla gecti hamileligim simdi ikinciye hamileyim tam tersi suan belirtim yok ve asiri tattli aşeriyorum insallah kiz olur tabi önceliğim sağlıklı olmasi 🥰🌸