Dilekulgtt benimde babam şeker hastası. Kan grubumuz aynı diye tereddüt yaşıyordum genetik olma şansı yüksek diye. Şeker yüklemesinden sonra bebek ilerleyen zamanlarda şeker hastası olur diyenler de halt etmiş. Eğer sekerin çıkarsa diyet yapman gerekecek çünkü bebek şeker yüzünden çok etkileniyormus. Sen şimdi şeker yüklemesi yaptirmican sonra bi bakmışsın bebegin sağlık problemi olmuş. Ben diyet yapıyorum çok yüksek çıkmamasına rağmen. Eğer gebelik diyanetine yakalandiysan bebeğinin sağlığı için bu şart. Doktorum bana gebelik diyabeti korktuğumuz bisey diken üstünde oluyoruz bu tarz annelerde bebek anne karnında şekere alışıyor doğduktan sonra aynı şekilde şeker bulamazsa hastalık sahibi olabiliyor yada bebeğinin iri olması da soz konusu buda normal doğumu imkansız kılıyor son olarak da şey demişti herşey gayet güzel giderken anne karnında ölümler yaşanabiliyor şeker yüzünden, yada doğduktan sonra ani ölümler gerçekleşebiliyor belki zorlanacaksin diyet yaparken ama bebegin için sabretmen lazım demişti. Hatta şeker ölçüm cihazim var her gün 7 defa ölçüyorum eğer düşüremezsek şekeri insülin desteği baslaticaklar dedi. Dahiliye , diyetisyen ve kadın doğum birlikte çalışıyoruz şuan hepsi bebislerimizin sağlığı için. Rabbim sağ salim kucağımiza almayı nasip etsin inşallah 🤲