EsZe Bydn anladım 😑 dediğim gibi zaten içimin rahat etmesi için dayanamaz yaptırırım. Babam da şeker hastası olunca başka seçeneğim kalmıyo gibi. Sadece ben normalde bile şeker tüketmezken, meyveden aldığım şekeri hesap ederken o içeceği içecek olmak beni rahatsız ediyodu 😊 Teşekkür ederim açıklamanız için bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın 🙏🏻
Dilekulgtt EsZe hamur tuketsende tuketmesende o seker bi sekil cikiyo kimi insanda herkes sekerli yer hamur tuketir nerdeyse ama nerdem baksan 100 insandan 60 inda seker cikmaz
Dilekulgtt Bydn amin insallah. O yuzden her insanin kafasinda ayri bi tereddut oluyo acikcasi ben yaptirmak isterim ama esim istemiyor cunku herkes yaptirmayin dedigi icin
Masalmom Dilekulgtt Canım bende yaptırdım hiçbir sorun yok en azından emin oluyorsun bir sorun olup olmadığına doktorum beni çok rahatlattı gerçi bende tedirginlik duyuyordum ama aç karnına yediğin çikolatayla aynı şekeri yukluyorsun vücuduna dedi hiç mi gün içinde o kadar şeker tuketmiyorsun endişeleneceğin hicbirsey yok sakıncası olsa zaten istemeyiz bunu dedi yaptırdım çok şükür birşey çıkmadı ama aç karnına içtiğin için mide bulantısı yapıyor yüreğin bayılıyor benim elim ayağım falan titremedi belki de bünye meselesi ama doktorum yine de tek gitmemi istemedi endişe duyacağın bir durum yok 😊
Dilekulgtt Masalmom benim doktorumda bana sekerli yemedigime ragmen sekerim cikmisti bebegim bi hafta kuvezde kalmisti dedi o yuzden bi tarafim yaptirmak istyor ama esimi ikna etmem gerek 😊
enfla bn yarn aclık tokluk ve hba1c baktrcm o iğrenc seyı ıcmeyı dusunmuorum. bastakı arkadasn dedıgı gıbı elın ayagn tıtrıo herkesde baska tepkı verdırıo kımıne bısey olmuo kımıne baygınlk yapıo o zaman baklava yıelım almanyada uzum serbetı ıcırıolarmıs teyzm orda ona oyle yapmıslar. cocuk doktrları 2 yasına kadar cocuklara sekerı yasaklıo bı keredn bısey olmaz dıe o kadar seker yukluolar hafı uukledn bıde onun uygulanısı var bırdn yukseltıo o yuzdn sekerı. baklavyı yemek varkn serbetını ıcırıolar. 😄 seker kesnlkle kontrol edılmelı ama baska yolu varkn yuklemeye karsıyım. dahılıye ve endokrolojı uzmanlarıda cogu aynı goruste. sonucta seker cıksa onlara yonlendırlıosunz eeee onlarında dedklerınn dogrulj payı vardr dıe dusunorm. ornegn prof osman muftuoğlu gıbı
Yldzlh Dilekulgtt canım ben yaptırdım benim glukoz çilekliydi birşey olmadı tadı da harikaydı 😁 gazoz gibi içtim çok ayakta dolanmadım canım sıkılınca bi gezdim zaten eşim vardı yanımda vakit bitti. Benimde şekerim çıkmadı normal di sonuçlar..
Tomurcuk18 Yldzlh Benim içtiğimde elmalıydı aşırı güzeldi tadı bitane daha istememek için zor tuttum kendimi🙈😂 Sonrasında da 1 saat sonra kan vermek için gel dediler o bir saatte de avm ye gidip gezdim😁 Ne midem bulandı ne basım döndü gayet iyiydi herşey ☺️
snms Dilekulgtt ben açlık tokluk şekerime baktırdım iki defa ayrı ayrı bir yükseklik anormallik olsaydı emin olmak icin yaptıracaktım fakat gayet normaldi herhangi bir şeker belirtim olmadıgı icin yükleme yaptırmadım fakat şekere bakılmalı bence daha kötü sonuçlar doğurabilir cünkü
snms enfla aç kan veriyorsun sonra gidip yemek yiyorsun yemekten tam bi saat sonra tok veriyosun doktoruna danısırsan yardımcı olacaktır ben güvenmeyip iki kere yaptırdım ikisi de normal degerlerdeydi şükür
Yldzlh Dilekulgtt ben her ihtimale karşı eşimi aldım yanıma çünki etrafım yok kustum yok bayıldım falan deyince korktum ama hiiiç öyle olmadı canım ☺
Masalmom Dilekulgtt Sende öyle de canım o zaman eşine endişeleneceğimiz birşey yokmuş ha çikolata yemişim ha onu içmişim de ya da doktorun ile eşini de görüştürebilirsin benim eşimde pimpirikliydi çok iyi anlıyorum seni 😂
Deletedmom133 Dilekulgtt ben serbetli su içemediğimden yükleme yaptırmayacağım aç tok kan vereyim dedim aç verdim tokuda biryerde yaptırmak gerekiyormuş parmaktan daha önce şeker testi yaptırdıgım için yaptırmayacağım sanırım 😉
Tomurcuk18 Dilekulgtt Aslında gebeliğimin basından beri hiç tatlı yemiyodum sadece 1 kez çikolata yedim o gün çok kötü oldum kafamı yastıktan kaldıramadım. O yüzden glikozu içince de kötü olurum diye düşünüyordum ama öyle olmadı sanırım işin içine evlatlar girince insan daha dayanıklı dirayetli oluyormus.
Ecemgnr Dilekulgtt hayatımın en zor zamanıydı...İlk gebeliğim olduğu için yaptırdım.Ama kesinlikle bir daha yaptırmam.2gün kendime gelemedim 😭😭