demirrleydi_ twobabymomm geç kız 😂😂 ilk çocuğun kaç aylık onuda hesaba kat ama benim kızım sakin bir çocuk ve fark var baya o yüzden cesaret edebildim
twobabymomm demirrleydi_ 14 aylık çok akıllı bir bebek akşam yatar sabah kalkar(maşallah 🤭)belki de bu yüzden cesaret edebiliyorum ama bebişim daha küçük sanırım birkaç ay daha erteliycem🙏😂
gozdenur06 Kızlar sizce varmıdır adetim 2 gün gecikti testide 2 gün önce yaptım ama adet sancıları gibi sancım oluyo
twobabymomm gozdenur06 teste göre ben burdayım diyor sabah kan verin sağlık ocağına güzel haberlerinizi bekliyorum ilk bebek mi🥰
demirrleydi_ gozdenur06 kız bebek resmen anne merhaba demiş hala var mı diyosun😂😂 ikinci çizgi apaçık ortada😂
gozdenur06 twobabymomm evet henüz 3 aylık evliyim ve süpriz oldu bizede testte pozitif kanda negatif çıkar diye çekiniyorum
Duygu_52 twobabymomm Amin canım çok teşekkür ederim inşallah az bi zaman kaldı sağlıkla alalım hepimiz kucağımıza 🌸🥰
ErsBegAs twobabymomm bebeğim 2.5 aylık hemen ikinciyi istiyorum djdjdjsj şaka bir yana içimde istek var ama sezaryen ve iş sebepli zor 1-2 sene sanırsam
twobabymomm ErsBegAs ben de başlarda çok istiyodum ya 22 saat suni sancı çekmemiş gibi 😂😂şu an 14 aylık kızım ama hâlâ küçük 🤭
gozdenur06 demirrleydi_ yalancı pozitif olabiliyomuş ondan biraz tereddüte girdim ilk gebelik olucak o yüzden tecrübem ve bilgim yok ve heycandan ne yapacağımı bilmiyorum😂🤭