gozdenur06 demirrleydi_ yalancı pozitif olabiliyomuş ondan biraz tereddüte girdim ilk gebelik olucak o yüzden tecrübem ve bilgim yok ve heycandan ne yapacağımı bilmiyorum😂🤭
demirrleydi_ gozdenur06 seni gayet iyi anlıyorum ama testteki ikinci çizgi çok koyu yani yalancı pozitif böyle olmaz😂
Havin49_ twobabymomm 14 aylık oğlum var 18 haftalık ikiz erkek bebeklere hamileyim ben üçüncüyü de bi seferden ortadan kaldırıdm
twobabymomm Havin49_ benim kızımda 14 aylık bazen çok istiyorum ama mantıklı düşününce Cok erken olduğunu biliyorum bakalım nasip kısmet sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏
Merve_3300 twobabymomm aslaa derken beklenmeyen gebelik oldu. Hayırlısı ama hem anne hem bebek icin kötü. Şuan oğluma üzülüyorum o sırada 2 yaşında olucak bazı şeyleri anlayıp beni kıskanacak ona pek yeterincem.
marti twobabymomm Martta kızım 5 yaşına gırecek oğlum bır buçuk yaşında 12 haftalık hamıleyım ıkıncı degıl ama 3 ve hamıleyım planlıda bır gebelık istemeyerek oldu
gozdenur06 demirrleydi_ acile gidip kan versem ilgilenirlermi sağlık ocağım istanbulda ama ben ankarada ikamet ediyorum ve buraya doluluktan dolayı aldıramıyorumda kaydımı
demirrleydi_ gozdenur06 acile gidip boğazım ağrıyor ama adetim iki gün gecikti emin olmadan ilaç almak istemedim de beta HCG bakar yoksa bakmıyolar
1ogrencianne twobabymomm oğlum 6 yaşına girdi. Artık 2. Çocugu istiyoruz Allah’ım hayırla nasip eylesin sağlıkla tüm isteyenlere inşaAllah ☺️
YuvarlanamayanPaanda twobabymomm 4. Hamile ben 😂😂 8 yal 4yaş 1.5 yaş bebelerin üzerine 19 haftalık hamileyim ♥️
Papatya05_ Ebruas bebikto Daisyy000 Nezaht twobabymomm Aralıkta 5 yaşında oluyor oğlum şuan güncel 21+2 deyim çok şükür istiyorduk nasip oldu sağlıkla gelsin hepsi
mlkunal twobabymomm benim oğlum 27 aylık 10 haftalığım🙂 biraz sürpriz oldu başlarda üzüldüm ama nasibi varmış minnoşumun🫠😍🥰
twobabymomm ErsBegAs ben de başlarda çok istiyodum ya 22 saat suni sancı çekmemiş gibi 😂😂şu an 14 aylık kızım ama hâlâ küçük 🤭