Cagla0735 Bende acı biber yiyorum acı bagırsaklarımı direk bozuyor ve sabah kahvaltılarda domatesin üstüne zeytin yağı limon oşekilde tüketiyorum geçmiş olsun 🌺
Simlifar meryys benim de çok bulandırıyor mecbur içiyorum üstüne hemen su iç sabırla yapmaya devam et sonucu güzel oluyo
Zeysareannesi Washingtonxyz Magnezyum kullanabilirsiniz ama onun yanında her gece bir bardak kefir ve bir avuç kuru kayısı çok iyi geliyor
mini575_ Sanirsam demir ılaci bende kabızlık yapti ömrümden ömür gitti wc de yarım çay bardağı zeytin yağı içtim anca lavaboya cikabildim demir ilacını bıraktım kontrolüm var onumu beklesem yada sağlık ocağına mi gitsem bilemedim
Simlifar mini575_ merhaba her gün bi kaşık sabahları zeytin yağı içerseniz kabızlık sorunu ortadan kalkabilir demir ilacı da bebek için çok önemli
HaticeArCi Demir ilacını bırakmak zorunda kaldım. Herşeyi denedim gecmedi. Sonuç nur topu gibi hemoroid im var artık. Cok özür diliyorum ufakda değil. 😭😭😭😭
Simlifar meryys düzenli her sabah içersen fayda eder ilk zorlanırsın sonra düzene giriyor gebelikte sürekli kabızlık yaşıcaksın 17. Haftada falan demir takviyesi vericekler o sürekli yapıyor bebek içinde demir ilacı kullanılmak zorunda mecbur katlanıyoruz 🥹
armenn Washingtonxyz magnezi calsine diye suda eriyen toz bir ilaç var günde 2 kez 2 ölçek al demişti doktorum ama bir kere kullandım rahatsız etmeyecek derecede rahatlatıcı bir şekilde ishal oldum . Şimdi 2 günde bir bir ölçek kullanıyorum çok rahatım . 4 5 günde çok zor WC’ye çıkıyordum çok kötüydüm hiçbir doğal çözüm işe yaramamıştı karnım çatlayacak gibiydi . Doktorumun ve eczacı hiçbir yan etkisi ve zararı yok dedi sadece ishal olunca bırakın dedi yani onun ayarlamasını kendiniz yapabilirsiniz . Ben de kötü bir etki görmedim kesinlikle öneriyorum.
Hanim123 armenn Merhaba Kabızlığı Hamilelik Boyunca Mı Yaşadınız?İlacı Sürekli Mı Kullanıyorsunuz? Doğum Yapınca Geçer Mi Acaba?Bende Hamileliğin Başından Beri Kabızlık Var İlaç Kullanıyorum.
Washingtonxyz Yarim cay bardagi zeytin yagina 1 limonu skp ictim biraz iyi geldi ama limon midemi agritti
gaye17 Washingtonxyz 7+2 olduk seni o kadar iyi anlıyorum bende herşeyi deniyorum kefir probiyotik activa yoğurt kayısı erik kurusu bir sürü şey denedim feydası yok midem nasıl şişti bulursan bana da yaz canım ya 😣😣
suleislertekin Ay herkes aynıymış hem sigarayı bırakmak hem kabızlık yemesem bile kilo aldırdı resmen 6+5 yürüyorum şu elimde geziyorum kefir içiyorum en azından daha iyi hissettiriyor
Tsultan Washingtonxyz ilaçlardan çok gün kurusu siyah kayısı var ondan al ve gün içinde üç tane ye ve arkasına ılık suyla iç bağırsakların rahatlığcaktır yürüyüşü ihmal etme ve hamilelikte miğde soğukluğu bizde çok oluyor devamlı ılık tüket sularını şifa olacaktır
dozkaraca Washingtonxyz Bol sebze, bol su, hareket. Evin içinde 10 tur atsanız o bile harekettir. Bir de bana kavun ve erik iyi gelmişti
Sonek Washingtonxyz su içmek su içmek kesinlikle. Benimde o haftalarda başlamıştı günde 2 litre su ve bir bardak kefir içince kabız olmuyorum.
Mrv7882 Benim doktorum kuru erik sıcak suda biraz beklet öyle tüket ayrıca kırmızı pancarı haşla ister yoğurtla ister limonla tüket demişti