Washingtonxyz
Tek bir yöntem iyi gelmedi bana yatak istirahati yapıyorum ve bir sürü progesteron kullanıyorum o yüzden sanırım lavman filan yapmak zorunda kaldım 20 li haftalarda şimdi tüm tuşlara basiyorum hamur işi hiç yemiyorum mercimek ıspanak bol zeytin yağlı salatalar yiyorum
İncirleri 4 e bölüp zeytin yagına koyduk sabahları aç karnına 2 dilim yiyip 2 kaşık yağından içiyorum
Sabahları incirin arkasına kayısı erik karışık bı kase komposto gibi akşamdan ıslatıp onu içiyorum üzerine bol su en az 0.5 litre
Kahvaltıdan sonra öğlen 12 gibi yarım elma ve kefir içiyorum doktorum bekunis başladı bir saat sonra bekunis içiyorum yine bol bol su içiyorum günde 3-3,5 litreyi buluyor
En son akşam yatarken hindistan cevizi yağını donukken açıkçası kücuk katı parçalar halinde çıkarıp makattan fitil gibi kullanıyorum uyarıyor ve yumuşatıyor bir küçük parça yetiyor ( bu yöntemi kendim buldum )
Ancak böyle çözdüm açıkçası tabi ben hep yatıyorum hareket etmediğim için benimkisi çok zorlu oldu çözmem inslalah sizde çözersiniz