mlsdd bebikto 9+0, sabahları ve alışmak yemeğinden sonra bulantı yaşıyorum. Ve aşşşşırı şişkinlik 🤦♀️
sedefcglyn ilkannelik1 bende 14+5 bu bel ağrısı bi tek bende oluyo sanıyordum kımıldasam belim yerinden cikiyo gibi agriyo sizde de öyle mi
ilkannelik1 sedefcglyn yürüyünce daha çok artıyor hele kalçamda bile hissettim o sızıyı erken başladı diyende var magnezyum kullanıyor musunuz bana vermedi 🥲
sedefcglyn ilkannelik1 hayır magnezyum bana da vermedi ama 28 inde randevum var o zaman isteyeceğim gebelikte uyluk kemigi ağrısı oluyormuş ama erken başladı bizde sanırım
aybike2212 bebikto 6+5 özellikle sabahları aşırı mide bulantısı ve kusma yaşıyorum tabiri caizse her kokuyu alıyorum ama canım.hicbir şey istemiyor sürekli uyku hali var pazartesi kalp atışını duymaya gideceğim nasip olursa
denizz57 8+1 hiç miyde bulantım olmadı aşırı koku hassasiyetim var kuyruk sokumum çok ağrıyo hiç uykum gelmiyo yarım saat uyuyorum
findikvesincap Yazmelegi_ bende 19+2 deyim, kız bekliyoruz. Hamilelik nasıl gidiyor, kilo aldınız mı acaba ?
Yazmelegi_ findikvesincap merhaba🌸 benimde bir kızım var şimdi oğlum olcak, iyi şükür sıkıntı yok sizin nasil gidiyo. Yok henüz almadım hatta 2 kilo verdim
findikvesincap Yazmelegi_ teşekkür ederim, inşallah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın 🌸 Ben 1-2 kilo aldım, iştahım çok arttı bu aralar 😅