kaya_kaya bebikto 11+6 mide bulantıları azaldı ama sürekli aç hissediyorum. Hiç birşey yiyemiyorum herşeyden midem bulanıyor sadece meyve istiyor canım
kalbimmmmmmmmmm bebikto 8+0 asiri sinir bozucu agiz tadi mide eksimesi bulanti koku hassasiyeti allahim yazarken kustum🤮🤮🤮🤢🤢🤢
sedefcglyn ilkannelik1 hayır magnezyum bana da vermedi ama 28 inde randevum var o zaman isteyeceğim gebelikte uyluk kemigi ağrısı oluyormuş ama erken başladı bizde sanırım
dlraaclsz 36+3 deyiz 2.ci gebeliğim ilki sezeryan olmuştu haftam azaldıkça korku endişe panik başladı acaba nasıl olacak doğum diye tedirginim ilki sezaryen olduğu için normali denerler mi naparlar açıkçası çok endişeliyim ,
[silindi] bebikto 8+6 dayım. 🌸 7. Haftaya girdiğim gün mide bulantısı başladı. Şuan mide bulantım ve koku hassasiyetim zirve yaptı 9. Haftada zorlu geçecek belli ki 🥹
dilannnsss bebikto Nurlardanbirii ben 38 haftalık oldum dün akşam minik altım ıslandı uyurken su olabilir mi acaba ama hiç ağrım sızım yok değildir bilenler varmı ilk gebeliğim