zelis_ugur96 Sayoss ben de 36+2 bazen belim oyle bir tutuluyor ki esim yardım ediyor kalkmama ve ben ağlayarak kalkıyorum. Cok kilo da almadım ama bu başka bir şey
Sayoss zelis_ugur96 haklısın valla bende 12 kilo aldım ama heralde karnımız büyüdüğü için belimize ağır geliyor
bartulies bebikto 9+4 daha dün öğrendiğimde 5 haftalıktı çok hızlı geçti anlamadım inşallah bu hızla devam eder oğlumda sanki 2 sene sürmüştü hamilelik 😂
beyzaasenaa harvefa Benim öğürme hissi bulantı çok az kaldı sadece sabah bir kez ilk uyanınca istifra ediyorum o kadar
chazal 8+3’teyim, iki haftayı geçti koku hassasiyetim tavan durumda bütün dünya kokuyor en çok bunda zorlanıyorum :( ne zaman geçer acaba?
Gizemdiro Bugün itibariyle 5 + 5 günlük ama son adet tarihime göre 6+4 günlük olması gerekiyordu geç döllenme mi bilmiyorum Erken gebelik testinde adetimden sekiz gün önce yaptığımda çıkmamıştı Adet günümden iki gün sonra pozitif çıktı ama endişeliyim 😞
bersah34 bebikto 25+0 bulantı kusmalar 6. Haftada başladı 18. Haftada kusma durdu bulantı hala oluyor