almila1723 [silindi] ilk başta adet sansıcı gibi benimde ağrılarım olmuştu, kasık ağrısı. Bu normal süreçmiş. Birdahaki kontrolünüzde kalp atışını duyarsınız rahatlarsınız inşallah 🌸
[silindi] almila1723 inşallah ya çok merak ettim 3 hafta beklemek ne kadar zormuş doğuma kadar rabbim yardımcımız olsun
Sedaalcin 4+6 kızlar cumartesi doktora gideceğim 5+2 olacak keseyi görür müyüm sizce 11 ekimde beta 57.28 di atmış mıdır
seymaozbk60_ Sedaalcin görürsün bence bidaha kan versen aslında yükselişi sağlıklı mi görmüş olurdun ben gittiğimde 5+6 idi kese görülmüştü vajinal ultrasonla 5 haftalıkken görülüyor betanın min 1500 olması gerekiyormuş oyle demisti
Sedaalcin seymaozbk60_ bana da öyle dedi canım ben 9 ekimde kan verdim 22 çıktı 11 ekimde 57 çıktı doktor artış iyi dedi ama yine de merak ediyorum yarında kan vereceğim akşam kaç oldu diye dayanamıyorum cumartesi görürüm inşallah ya
mom_51 Bu gün 11 haftalık olduk ☺️☺️ 13. Haftada özelde ki doktorum gel cinsiyetine bakalım dedi. Zaten tahminleri hep tutmuştur. Haftaya perşembe de devlette kontrolüm var ikili tarama falan yaptırıcam bakalım ne olacak 😇
zelis_ugur96 Sayoss ben de 36+2 bazen belim oyle bir tutuluyor ki esim yardım ediyor kalkmama ve ben ağlayarak kalkıyorum. Cok kilo da almadım ama bu başka bir şey
dilannnsss bebikto Nurlardanbirii ben 38 haftalık oldum dün akşam minik altım ıslandı uyurken su olabilir mi acaba ama hiç ağrım sızım yok değildir bilenler varmı ilk gebeliğim