svlsu Cancan5 hatta şuanki gebeliğimde test çizgi görmedim yapay zeka bile var dedi sonra dedim bekleyin ertesi gün bakayım çok ince belliydi 2 gün, bekledim bıda yaptım belli oldu pro doctor test beni hiç yanıltmaadı
svlsu Ceydaaaaaaaaaa Prodoctor Gebelik Testi trendyoldna var 1yıl kullandım asla olmadığı zaman olmuş gibi göstermedi
Ceydaaaaaaaaaa svlsu attığım fotoğrafta ki Artımed kaset test canım ama 4 saat sonra Predictor yaptım negatif
Ceydaaaaaaaaaa bebeklerim__ çok ümitlenmek istemiyorum canım ya yalancı pozitif verdiğini biliyorum ya yarın en iyisi kan vermek
Cancan5 Arkadaşlar artmedi yaptım normal gevelik testi bşrde duratest yaptım erken gebelik tesi paylaşıcam sizle bi dkika
Cancan5  bu normal gebelik
munisem Cancan5 Benim de ayni böyleydi reglden bir gün önce aksam bakmistim Beta hcg 1668 cikti ertesi gün
Ceydaaaaaaaaaa Cancan5 sen bence kan ver canım en azından aklında soru işaretleri kalmaz varsa vardır yoksa yoktur, bende sürekli test yapa yapa kafayı yedim kimisinde çıkıyor kimisinde çıkmıyor yarın sende bi kan ver canım
Ceydaaaaaaaaaa Cancan5 gebelik varsa da negatif gösterenler var yoksa da pozitif gösterenler var biz en iyisi yarın kan verelim