Ceydaaaaaaaaaa dilaraakk erken gebelik testinin yalancı pozitif verdiğini biliyorum ama kaset testinin yalancı vermesi çok tuhaf değil mi attığım fotografa bakar mısın canım yaptığım anda çıktı direk çok ilginç
dilaraakk Ceydaaaaaaaaaa gebelik ihtimali yüksek bence dediğiniz gibi kaset test yalancı sonuç vermeyebilir bence sabah kan vermeye gidin en net cevabı öyle alırsınız
PapatiA Ceydaaaaaaaaaa ben şuan hamıleyim ben ınternetten almam böyle karşı bınam eczane hemen üç tane almıştım öbür bildiğimiz markalar yoktu silik çıktı aynı gün kan verdım 70cıktı
Ceydaaaaaaaaaa PapatiA her eczanede istediğim marka bulamıyorum ki canım bugün bi eczanede sadece Artımed vardı mecbur onu aldım kaset testini yaptım pozitif çıktı ama yalancı pozitif verdiğini bildiğim için pek umutlanmadım açıkçası yarın kan vermeye gidicem bakalım belli olucak yarın
Cancan5 dilaraakk bu akşam acil rahatlama lazım kafam tahatnuyumam lazım 10aylık bebeğim var bnim böyle bişi de olmadı yani yok ihtimal vermiyorum ama neden çıktı süpelendim yaptım
Ceydaaaaaaaaaa PapatiA öyle yapıcam canım sonucunu da buraya yzıcam ki kaset testin de yalancı pozitif verip vermediğinden az da olsa emin oluruz
svlsu Cancan5 hatta şuanki gebeliğimde test çizgi görmedim yapay zeka bile var dedi sonra dedim bekleyin ertesi gün bakayım çok ince belliydi 2 gün, bekledim bıda yaptım belli oldu pro doctor test beni hiç yanıltmaadı