Cancan5 Allahını seven bi baksın hafif delan değil belli belirsiz bi çizgi var yok hamilemiyim değilmiyim bi söyleyin
PapatiA Cancan5 resim yükle var ırdan yükleyip kopyalıcan burda da aşada resim simgesi var ona basıp yapıştırcan
dilaraakk Cancan5 cok yalancı cıkartıyor diyorlar bu test için 11 gün kala bende yaptım silik çıktı arkasından predictor yaptım tek çıktı şuan regl gecikmesini bekliyorum sizin gecikmeniz oldu mu
TKumsall Cancan5 bende ondan yaptım silikti yalancı pozitiftir dedim kaset test aldim onlarda pozitif çıktı
Cancan5 [ dilaraakk yani yanliş anlamuın ama 10aylık bebeğim var aklım atıyo tabi istiyorum ama bşrazcık büyüsün adetimde 8gpn felan aşağı yukarı bunarada fotyu atamıyorum anlamdım
dilaraakk PapatiA kesinlikle öyle bende regl gecikmesi yaşarsam kan vermeye gidicem testlere güvenimiz de kalmadı
Ceydaaaaaaaaaa Canım merhaba bende bugün Artımed kaset test yaptım yaptığım anda böyle sonuç verdi ama emin olamadım Predictor erken gebelik testi yaptım negatif o yüzden Artımed güvenmiyorum ben en iyisi kan testi yada başka bir marka gebelik testi
dilaraakk Ceydaaaaaaaaaa aynısı benimde başıma geldi ben biraz erken yapmıştım 11 gün kala artımed silik gösterdi predictor tek çizgi şimdi tekrardan test yapmaya çekiniyorum
dilaraakk Cancan5 mutlu resim diye googleden girin oraya görsel yükleyin link oluşuyor o linki buraya kopyalarsanız görsel gelmiş olucak
Ceydaaaaaaaaaa PapatiA nimo içinde yanlış pozitif verdiğini okumuştum bir çok yerde, Laboquick test hakkında hiçbir kötü yorum görmedim bende ondan sipariş vericem
PapatiA Ceydaaaaaaaaaa ben şuan hamıleyim ben ınternetten almam böyle karşı bınam eczane hemen üç tane almıştım öbür bildiğimiz markalar yoktu silik çıktı aynı gün kan verdım 70cıktı
Ceydaaaaaaaaaa dilaraakk erken gebelik testinin yalancı pozitif verdiğini biliyorum ama kaset testinin yalancı vermesi çok tuhaf değil mi attığım fotografa bakar mısın canım yaptığım anda çıktı direk çok ilginç