Gulsen1989 Bugün gittim tam 28. Deyim 27+5 dedi doktor 1170 Gr 37 cm miş. Kız bebeğim olacak bu arada
simgebfrl AlyaSu bugun gittim tekrar 28+1 im boyu 40 cm kilosu 1250 dedi niye böyle az kilo aldı anlamadım 😓
Burjucan MunireSavk9 bende hiçbir şey de göZükmüyor kendi doktorum karın gelişimi 2 hafta geri dedi aynı gün başka bir doktor 1 hafta geri dedi sonuç olarak geri takipteyiz bakalım daha da geriye düşmesin de
MunireSavk9 Burjucan amin ya dünden beri üzüntümden hasta oldum ya moral sıfır olunca halsız gibiyim etkilendim
Burjucan MunireSavk9 üzülme canım stres yapma stresten uzak durman beslenmeden daha önemli bebek için
dml33 Oges 800 gramdi ondeydi yine 😊😊26 sormayi unutmuştum kilosunu 28de 1300 du 30da kac oldu bakalim 😄
Oges dml33 ama erken Doğum riskim var plesenta Pervin totalisten dolayı o yüzden kg alması beni mutlu etti aslında bir yandan da şekerden korkuyorum yarın şeker yüklemesi yaptırıcam
Oges dml33 doktor diyet falan mı verdi bizimkiyle aynı haftadayken kiloları da aynıymış bizde de şeker çıkmasa bari 😏
dml33 Oges benimde suyum az doktor kilosu 1500 ustu dogsada cok kuvezde kalmaz dedi bende seviniormda yinedr dengede tutcaksn diyo 😊
dml33 edagoktug53 evet bir iki hafta onden yada geriden olmasi onemli olmuuoms ama benimki hep bastan beri 4 gun onden gidiyodu