AlyaSu Ezgiaydinn35 Allah bağışlasın canım, inşallah cümlemizin evladını Rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip eder 😊
Esba2019 Esraresit Bende öyle çok merak ediyorum ki kaç kilo olduğunu 😍😍 Artık güçlü tekmeler atıyor kızım büyüdün mü sen diye konuşuyorum sürekli 😊😊
Heyzil dml33 benimde öyleydi başka ile geçtim doğum için ve 30. Hafta da 1500 olmuş bide tam günü dedi ben üzüldüm az kilo almış diye
dml33 Heyzil kilosu aslinda onenli deil saglikli olmasida erken dogum riskim olunca doktorda 1500 kilo ve uzeri olmasi cocuk icin daha iyi dedigi icin bn kilolu olsn istiorm yoksa 2000 kiloda dogan alio dogunca 4000 kilo doganda
MunireSavk9 Burjucan aynıyız ben bu hafta bir zehirlenme yaşadım beslenmesi etkilenmiş dedi doktorum kilo kontrolüne soktu artık çünkü hiç bir sıkıntın Yok dedi 2 hafta sonra gidicem nasıl besleyebilirim bilmiyorum 🙈 moralım bozuldu
Burjucan MunireSavk9 bende hiçbir şey de göZükmüyor kendi doktorum karın gelişimi 2 hafta geri dedi aynı gün başka bir doktor 1 hafta geri dedi sonuç olarak geri takipteyiz bakalım daha da geriye düşmesin de
Kahramanlar 23 haftalık iken 750 gr dı şimdi 27 haftalığım bakalım bende merak ediyorum ne kadar olduğunu
dml33 edagoktug53 28 haftada 1300 du 4 gun onden gidiyo dedi hatta gosterdi 28+4 yaziodu ekranda cok onden gitmio ya belki ondan soylememistir