dml33 Smnr seker cikti diyet yapiorm tatli yemiorm pilav ekmek tuketmeyince almiyosn ekmegi cok az gunluk 3 dilim falan
Minnoshamis dml33 Canim bende 1 ayda 5 kilo almistim doktora bi gittim sok oldu normalde zayifim ve karnim cok geriliyodu cidden 🤭 sekerde cikti doktor diyet yapcan dedi 😅😅 28. Haftamda benimde 1.190 di bebegim 😘
dml33 Minnoshamis seker çıkmasa ben 20 kilo alirdim herhalde onun korkusuyla tutuorm bogazimi valla 😊😊doktor bide soruyo kac kilo aldin diye yarin kontrol var hava atiyim bira 1 kilo verdim diye 😄😄
Minnoshamis dml33 Valla bende ayni sok oldum hep diyodum 3 kilo aldim toplam diye suan 30.haftamdayim 7 kilo aldim toplam 😅😅😅🤭
Smnr dml33 Ne güzel ya bide kilo vermişsiniz Detaylı şekilde nasıl beslendiğinizi anlatsanız çokkk iyi olur damla hanım😊
Umaymoms AlyaSu valla ben hiç kilo almadım babamız cok uzun ve kalıplı ben minyonum herhalde ona benzeyecek 🤷🏻♀️🙈
dml33 Minnoshamis yine iyi almissin son aylar cok aliniyoms ama dikkat etcz artik doktor 12 kilo alman gerekiyo en fazla dedi
AlyaSu 465 canım benim iştahım pek yok zaten devamlı çıkıyor yediklerim ama ben vitamin ilacını ihmal etmiyorum bide bildiğim kadarıyla muz kilo aldırıyormuş inşallah sağ salim kucağına alırsın evladını 🙏😊
simgebfrl AlyaSu bugun gittim tekrar 28+1 im boyu 40 cm kilosu 1250 dedi niye böyle az kilo aldı anlamadım 😓
Derya6734 AlyaSu AlyaSu maşallah bebişe geçen hafta yani 27+3 de 955 gramdı maalesef israr enfeksiyonundan dolayı Cumartesi günü tekrar gidicem bakalım 1 hafta da kilo almış mı