Hcivelek AlyaSu bizde 24ken o kilodaydık neredeyse suan da iyi gidiyor bebişlerimiz masallah. Sagsalim kucagımıza almak nasip olsn ❤️❤️
AlyaSu hunilimom canım 24 haftalıkken gitmiştim ağrılarım fazlaydı dahiliyeye gittim sıra bulamayınca kadın doğuma gittim 27+6 olmuşuk 4 hafta sonraya gün verdi
AlyaSu Essraa2 canım kızımın kıyafet olarak herşeyi tamam anneanneside örgüleri yaptı şükür beşik falan alınacak ama eşimi beklemek istiyorum 😊
AlyaSu dml33 maşallah canım 5 çocuk iyiymiş :) bide eşim yurtdışında doğuma 1 ay kala gelecek inşallah
dml33 AlyaSu esime kalsa cok cocuk istioda ben birini doğurmayı dusunuyorm 5 tane hayatta 😊😊uzakta olunca daha bi insan heyecanlanir bizimkine tekme atio diyorm bn degmem karnina korkuyorm dio 🙄🙄
Essraa2 AlyaSu maşlalh benimde ikinci kızımdan beşiği vardı ufak tefek bende almaya başladım artık😌 yastğını kapı süsünü kendim yaptım geçen hafta😌
dml33 AlyaSu korkarsa hissedemez hic napiym 😊😊benimkinin neresi nerde anlamiorm ama hareketi hep sol kasigimda hic yukari cikmio 😊
dml33 AlyaSu dogana kadar doner daha kac sekile girer bi ara benimkinin asagidaydi kafasi normal.dogum icin iyi dedi doktor sonra dondu sanirim 😊
Ezgiaydinn35 AlyaSu 29 haftada 1500 gram oğlusum ama kızlar biraz daha geriden geliyor bence kilosu gayet iyi bebisinin sağlıklı olsunlar da ❤
AlyaSu Ezgiaydinn35 Allah bağışlasın canım, inşallah cümlemizin evladını Rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip eder 😊
Esba2019 Esraresit Bende gün de bi tane kaynamış yumurta yiyorum canım saydıklarını tüketmeye çalışıyorum merak ediyorum kaç kilo oldu 25 haftalıkken 800 gramdı😍