Esba2019 AlyaSu Benim hiç iştahım yok canım ya valla zorla yiyorum 😏 Hangi vitamin ilacını kullanıyorsun canım
AlyaSu Haticecinar Allah bağışlasın canım,benim ilk gebelik normal doğumdan korkuyorum ama yapacak birşey yok gibi 😊
Haticecinar AlyaSu cok saol canim, valla benimde imkanim olsa normal yaparim ama benim catim yok malesef ilk dogumumda sezeryandi buda oyle olucak o yuzden
AlyaSu Haticecinar bugün gebe okuluna kayıt yaptırdım açık açık dedim normal doğumdan korkuyorum diye Çarşamba günü ilk dersi verecekler inşallah 😊
Haticecinar Beyzagzn 2 haftada cok iyi kg almis masallah bakalim benimde 1.400 kg idi suan 29 haftaligim ay sonu randevum gorucez nekadar olmus 🙂
Mucize7979 Beyzagzn ne yiyip ne içiyorsunuz paylaşabilir misiniz🤗 erken doğum riskim var o yüzden kg önemli bizim için🙄
Haticecinar AlyaSu cok yarari olur canim bencede git korkman gayet normal am bebegini kavusucani dusun❤
dml33 AlyaSu demi ya 90lara dusseydm diodm 70lerdeym simdi 😊esim.bile inanamio daha cok var doguma dio ne cogu 2 ay kaldi diorm yok ya diyo
AlyaSu Haticecinar aynen canım zaten herkes öyle diyor onu kucağına aldığın zaman herşeyi unutursun diye 😊
senayck AlyaSu 28ken nerdeyse 1400du 2hafta onde demişti doktor 30+4 gittim 1750 dedi bu seferde 1hafta öndeymiş şuan 31+1iz mayıs bası annesiyim evet artik hizli aliyorlar
Nursemom AlyaSu geçen hafta 28.haftamızdı 1200 gram ddi. Tabi her ultrason aleti aynı olmuyor. Haftasıyla uyumluydu gelişimi de. Normaldir canım seninki de 🙂artık daha hızlı kilo alıyorlarmış🙂