AlyaSu Kızlar kızım 1 kilo 100 gram olmuş sizinkiler bu haftalarda ne kadardı,doktor bundan sonra kilo almaya başlayacak dedi 😉
dml33 AlyaSu benimkisi obez bebek sanirim 😊😊1.300 e yakin dedi tam soyledigni unuttum 😊4 gun onden gidiyo dedi ama
Esba2019 AlyaSu haftaya 28 haftalık olacağız çookkk merak ediyorum kilosunu bende 😊😊 Bebeğin özellikle kilo alması için bir şey yediniz mi yada ilaç kullanıyor musunuz 😊
Hcivelek Maşallah canım benim bizde 1000 gramız bakalım haftaya tekrar kontrolumuz var ne kadar olmusuz 😍
AlyaSu Hcivelek 24 haftalıkken 680 gramdı baya kilo almış miniğim😊 maşallah canım kilo olarak hemen hemen aynı demekki normalmiş, Rabbim hepimizin evladını sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin 🙏
Heyzil dml33 benimde öyleydi başka ile geçtim doğum için ve 30. Hafta da 1500 olmuş bide tam günü dedi ben üzüldüm az kilo almış diye
Hcivelek AlyaSu bizde 24ken o kilodaydık neredeyse suan da iyi gidiyor bebişlerimiz masallah. Sagsalim kucagımıza almak nasip olsn ❤️❤️
dml33 AlyaSu kullaniorm imom 😊erken dogum riskim oldugundan suan alsin diye bakiorm diyet yapiorm aslinda seker ciktigi icin 1 kilo zayiflamisim hatta cocuk almis demekki
dml33 AlyaSu sn iyi almissin bn cok aldim seker cikti zaten ondan sonrada 9 aldim bnde 1 aydir cok sukur almiorm 1 kiloda vermisim
Haticecinar AlyaSu valla benim sezeryan olacagi icin mayisin ilk gunleri dedi doktorum suan 2kg aldim daha benimde prensesim olucak insallah☺
AlyaSu Burjucan inşallah herşey normal olur canım kilosu iyi ama Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin 🙏😊
MunireSavk9 Burjucan aynıyız ben bu hafta bir zehirlenme yaşadım beslenmesi etkilenmiş dedi doktorum kilo kontrolüne soktu artık çünkü hiç bir sıkıntın Yok dedi 2 hafta sonra gidicem nasıl besleyebilirim bilmiyorum 🙈 moralım bozuldu
Esraresit Esba2019 ilaç değil ama muz kaşar ceviz badem fındık ve et bebeğe kilo yapıyo bide günlük 2 kaynamış yumurta yiyorum canım☺️
Oges dml33 doktor diyet falan mı verdi bizimkiyle aynı haftadayken kiloları da aynıymış bizde de şeker çıkmasa bari 😏
Minnoshamis dml33 Canim bende 1 ayda 5 kilo almistim doktora bi gittim sok oldu normalde zayifim ve karnim cok geriliyodu cidden 🤭 sekerde cikti doktor diyet yapcan dedi 😅😅 28. Haftamda benimde 1.190 di bebegim 😘
AlyaSu Haticecinar Allah bağışlasın canım,benim ilk gebelik normal doğumdan korkuyorum ama yapacak birşey yok gibi 😊