asil15 _nejla_ aynen cnm onlar görüyorlar belirli bir haftadan sonra zaten yaptıkları bisey yok kilo kontrolü falan 20 hafta sonrasında asi için çağırıyorlar
asil15 _nejla_ yok canm niye yapmasınlar dediğim gibi onlar görüyor önce gebeligi sonra ne zaman doğum yaptığını falanda
asil15 _nejla_ beni aradiklarinda sormuştum ebeye ben hbr vermedim size demiştim oda biz sistemde görüyorsuz dedi ona göre aradim gelin kayıt açalım demisti onların arayınca gittim
asil15 _nejla_ tetonoz aşısı için falan cagiricaklar ilk kontrol kayıt yapıyor boy kiloya falan bakıyor sonrada 20. Haftalarda asi icin arıyor
_nejla_ narkoleptiksirine kacinci haftalarda yapilio aşı ilk saglikli gebeligim olacagi icin bilmiyorum
ogretmenannecik _nejla_ Ben 13.haftamda gidip kaydolmuştum. Sorun olmaz bence müsait olunca gidip kaydınızı yaptırırsınız.
_nejla_ ogretmenannecik beklicem simdilik kalp atisi filan o zamana kadar aramazlarsa sonrasinda gider kayit yaptiririm 🤷🏻♀️
ozlemeslemgoktug _nejla_ valla ben 3 hamileliğimde hiç aramadım doktora ilk kontrole gittiğimde hemşire aramıştı otomatik görülüyor sağlık ocağından canım .
_nejla_ ozlemeslemgoktug bencede oyle olmasi lazim zaten ilk aylarda stres oluyo kese bebek kalp atisi filan insanin aklina gelipte gitmek istemez yani kayit acmak icin filan beklicem bende aralar heralde
_nejla_ asil15 daha cokmus o zaman ben bi beklerim kalp atisi filan duyana kadar baktim hala aramiyolar o zamana kadar giderim heralde
ogretmenannecik _nejla_ eğer özelde takip ediyorlarsa sizi aramazlar haberleri olmayacağı için. Beni aramadılar kendim gidip kaydoldum.
asil15 _nejla_ beni 13 14 hafta civarı aramislardi ama ben 16. Haftada gitmiştim boy kiloya bakti sadece daha önce asım olduğu için tek doz 20 faftada yapicaz gelirsin dedi