Simlifar _nejla_ kalp atışını duyduktan sonra haber vermen yeterli sonrasında ilk tahliller için çagırıcaklsr seni idrar tahlili vs kan sayımı vs bekle bence şuan
Simlifar _nejla_ eğer tahlil verdiysen 6 ay içinde onlara bakıyorlar gerek duymuyorlar ilk tahlillerde başka hastanede yaptıysan aynı tahlilleri tekrar yapmıyolar sisteme yapıldı diye geçiyor e devletini açıp ordan göster eski tahlillerini
_nejla_ Simlifar tam 6 ay once saglik ocaginda bütün tahlilleri yaptirmistim gecen ayda cogu tahlili yaptirdim belki benden istemezler tahlil filan
Simlifar _nejla_ ozaman senden istemezler sadece boy kilo bide tansiyon ölçer bana ilk gittiğimde öyle yaptılar bende tahlillerimi yaptırmıştım daha önce dışarda onları açıp gösterdim onları not aldılar
asil15 _nejla_ ben kayıt yaptirmamistim onların ilerleyen haftalarda sistemine düşüyormuş onlar aradı 12. Haftamda
tahamommy _nejla_ 2 sağlık ocağı değiştirdim ikisinde de kendileri aradılar hiç bildirim yapmadım 10.haftaya kadar beklersiniz aramazlarsa söylersiniz. Tahlilleri bence devlet hastanesinde yaptırın sağlık ocağında herşeye bakılmıyor toksoplazma falan
_nejla_ tahamommy yok genel testleri devlette yaptirmistim zaten gecen ay ama iste iki kimyasal gecirince insan sonuclari hemen ciksin istiyo o yuzden ozelde verdim beta tahlillerini simdi devlete gecerim artik bende keseyi gorunce
_nejla_ Simlifar cok bisey olmuyo o zaman sadece takip amacli bilgi giriyolar bekleyeyim bakalim onlar beni arasin
asil15 _nejla_ aynen cnm onlar görüyorlar belirli bir haftadan sonra zaten yaptıkları bisey yok kilo kontrolü falan 20 hafta sonrasında asi için çağırıyorlar
Anonymous1 _nejla_ ben bildirilmesi gerektiğini bilmiyordum kalp atışını duyduktan sonra hastane bildirmiş asm ye
_nejla_ Bebekkuzu bende ugrasmayi dusunmuyorum simdi sizlerden aldigim cevaplar sonucunda 😅 arasinlar bulsunlar beni