_nejla_ asil15 daha cokmus o zaman ben bi beklerim kalp atisi filan duyana kadar baktim hala aramiyolar o zamana kadar giderim heralde
atesvesu _nejla_ şuan bildirsen bile kese görününce gelmeni söylerler bana böyle söylemişlerdi keseyi görünce gidip bildirdim
_nejla_ atesvesu bende bi kac gune keseyi gorcem insallah kalp atisini filanda beklerim sonra haber veririm diye dusunyorum
asil15 _nejla_ beni 13 14 hafta civarı aramislardi ama ben 16. Haftada gitmiştim boy kiloya bakti sadece daha önce asım olduğu için tek doz 20 faftada yapicaz gelirsin dedi
_nejla_ asil15 bende beklemeyi düşünüyorum mademki zarari yok beklerim biraz aramazlarsa o zaman bakarim
Sisihappy _nejla_ ben ilk betamı ordan takip etmiştim o yüzden direkt kayıt açılmıştı acelesi yoktur tabii ama erken bildirmekte fayda var genel kan tahlili vs isteyebilir
_nejla_ Sisihappy kendi tahlillerimde sıkıntı cikmadi daha once yaptirmistim o yuzden bekleyeyim biraz daha
anonim51 _nejla_ ilk doktor kontrolü lazım sonra sağlık ocağı takipli oluyorsunuz aşınız falan olunca çağırıyorlar
ogretmenannecik _nejla_ eğer özelde takip ediyorlarsa sizi aramazlar haberleri olmayacağı için. Beni aramadılar kendim gidip kaydoldum.
_nejla_ ogretmenannecik ben bi sure beklerim en azindan ilk trimester gecene kadar hala aramazlarsa o zaman arar bildiririm ama illaki sisteme duser ben o zamana kadar devlet hastanesinde de kadin dogum doktoruyla gorusurum
ogretmenannecik _nejla_ Aynen canım devlete gidersen belki sistemlerine düşebilir benimki düşmemişti çünkü sağlıkla gelsin minik Bebiş 😍