Pnr41 Gebze wm medicalpark Cavide Aliye gidiyorum, muayene ücreti 2000’li bir şeydi. Çok memnunum doktorumdan, en büyük şansım🥰
gulinnoo Bursa Çekirge doruk hastanesine gidiyorum nurhan çelik 2550 ₺ şuanlık memnunum ilk gidişimdi zaten ✨
katlav kubrabahceli Taksim eğitim araştırmada hangi doktor acaba ? Bir de hamileler için ayrı poliklinik yok sanıyordum. Hamileler de gidebiliyor mu kadın doğuma ?
kubrabahceli katlav erdinç güler doktorum. Tepebaşı semt polikliniğine gidiyorum. Cihazları eski ama doktorumun 35 yıllık deneyimi var. 27 haftalık hamileyim. Daha 1 kere özele gidip de para vermedim. Ve bu poliklinikte randevu genelde kolay bulunuyor.
Pnr41 EsoMom_ valla iyiymiş😅😅 bakalım bende wm medicalpark gebzede doğum yapacağım ama ne kadar bilmiyorum hiç🙊
Hizliveofkeli Ankaradayım. Elif Ozan kliniğine gidiyorum yda da. Çok memnunum. İlk gebeliğimi de o takip etti. Doğum sonrası her şey mükemmeldi.
Edaedaedaaa İstanbul da Maltepe Medicalparka gidiyorummm doktorum Ali Emre bey cokk memnunum muayene ücreti 4500 falan olmasi lazim ben paket aldim
Ebruas Bahçelievler medikalparka gidiyorum doktorum dç. Dr. Emine dilşad herkiloğlu doktorumdan çok memnunum herşeyi çok güzel anlatıyor sorularımı geçiştirmiyor. Muaynesi 4500 eşimin kurum anlaşmasından dolayı 300 ödüyorum. 🤗
aysuuuuss gozde91 Ya bende memnunum ama son zamanlarda biraz kafam karıştı suda doğum ile ilgili bir konuşacağım doktorumla. Suda doğum yaptırmıyor diye biliyorum
aselinannesi38_ dilaradoyan Kayseri Erkilet kadın doğum hastanesi Neslihan Özoğul takipliyim kizmdada oraya kıvanç şahin’e gidiyordum çok memnun kaldım ikisinden de ama doğum ilkte özelde oldu 37 bine buda inşallah özelde olacak Kayseri Özel Erciyes kartal hastanesinde
anneadayii__ gulumsehatice Muayene çok hızlı sürüyor pek açıklayıcı olmuyor gibi, diğer doktorları görmediğim için biraz ilgisiz geldi
mutlumoomm dilaradoyan İstanbul medipol çamlıca üniversitesine gidiyorum doktorum deniz çokay ücreti de 2500 çok tatlı doktorum çok ilgili🫠
gozde91 aysuuuuss onu hiç bilmiyorum benim ilk doğumum sezeryan olduğu için tekrar sezeryan olacağım. Çığunlukla sezeryan yaptırıyor sanırım