Rusapolat dilaradoyan İstanbul esenler medipol Damla yasemin yenliçkaya ya gidiyorum. Ücreti 1850. Sgk+Cb indirimiyle bu fiyat. Normalde 3200 falandı sanırım.
momandboy_ dilaradoyan ben Bursa özel aritmi Osmangazi hastanesine gidiyorum doktorum Deniz Şimşek muayene ücreti 1800 tl gayet memnunum
Havin49_ Yeenniannee Evt cnm doktorum çok iyi benim ama benimki riskli gebelik bölümü bide burada oturmadığım için mecburi bırakmak zorunda kalıyorum yoksa doğuma kadar oraya giderdim
esrashnn01 dilaradoyan Adana Güzelyalı hastanesi Hülya yetiş sucuya gidiyorum muhteşem bir doktor alanında uzman ve risk durumlarını güzel yönetiyor eşi perinatoloji uzmanı birlikte yürütüyorlar süreci testler ve detaylı ultrason için üniversite hastanesine Mete sucuya yönlendiriyor 🌸
ozlem889 dilaradoyan Gaziantep anka hastanesi prof dr Ayşe Güler’e gidiyorum. Muayene 1200 ve aşırı. Memnunum doktorumdan 🥰
EsoMom_ dilaradoyan istanbuldayız :) Bht clinic tema hastanesi Neslihan BAHAT :) Muayene ücreti 3150 bal gibiiiiii doktorummmm 🥰🥰🥰
demirrleydi_ Havin49_ merhaba sende Deniz Kanber hocaya mı gidiyosun bende riskli gebelik takipliyim kanunide
0Berfin0 dilaradoyan Kayseri Tekden Nilgün Özer 1850 muayene ücreti çok içten samimi ve bilgili bi doktor özelde ona gidiyorum. Devlette de şehir hastanesinde Mustafa Oğuz Yılmaz’a gidiyorum oda çok iyi kibar bi doktor
anneadayii__ isilayyyy Ben de Ankaradayım medical parka gidiyorum ama emin değilim devam edip etmeyeceğimden
senanurysr06 isilayyyy sevtap hamdemir hocaya gittim internete yaz karşına çıkar direk. İnstagramda ünlü ben de oradan buldum. 2 kere gittim aslında memnun kaldım da devam etmeli miyim bilemedim ben
birerkekannesi__ dilaradoyan hastane değil özel kliniğe gidiyorum 🤭 Van da Tuğba Atasaral 🥰 doktorum çiçekkkkk 🤭 2500 muayene ücreti 👌🏻