Laviniiaa liv bahçeşehirde bülent tekin herker çok övdü çok ilgili şöyle böyle 4400 tl muayene ücreti verip gittim pişman oldum gerçekten ağlayarak geri kendi doktoruma gittim çok korkuttu bizi yok yere pıhtılaşmamdan dolayın kan sulandırıcı iğne ve hap kullandım bir önceki gebeliğimde şiddetli kanamaya sebep oldu neredeyse hem bebeğimi hemde kendi hayatımı kaybediyordum şimdi yine gebeyim onu önerdiler gittik söyledik kanama durumunu gayet rahat başla olmucak kanama bu sefer iğnedi değiştirdim bu kanama yapmıyor haftaya gel dedi gittik kontrole hemen muayene etti 20 sn falan sürdü ultrason kağıdını elimize verdi kan tahlili istedi ultrason kağıdında kese ve yanında garip bir boşluk gördüm hocam bu nedir dedim kanama alanı dedi ama muayene esnasında kanama alanı var demedi muayene bitti bizi eve uğurluycak ben sorunca söyledi kanama alanı diye ödümüz koptu resmen yine hastaneye yatıcam bu sefer bebek çok ufak kesin gidicek diye hemen kendi doktoruma gittim kanama alanı görünmüyor gayet iyi korkma hiç birşey yok dedi iğnelerimi 2 günde bire düşürdü