dilaradoyan Kimler hangi hastane/doktora gidiyor? Hangi ildeniz, muayene ücretleriniz neler? Memnuniyetlerimizi yazalım. 🌸
Havin49_ dilaradoyan şuanlık kanunu sultan Süleyman a gidiyorum bu hafta ümraniye eğitim ve araştırma hastanesine gidicem
Laviniiaa dilaradoyan Gaziantep Liv hastanesi Ayça Bozoklara gidiyorum muayene 3350₺ doktorum çiçeeeekk gibi aşırı memnunum
ysmnsen dilaradoyan Hatay İskenderun gelişime gidiyorum 1700 tl muayene Sinan Erdoğan’a gidiyorum aşırı memnunum ama İstanbul’da olacak doğumum doktor arıyorum Avrupa taraflarında kızlar bana da önerin lütfen 🥹
katlav kubrabahceli Taksim eğitim araştırmada hangi doktor acaba ? Bir de hamileler için ayrı poliklinik yok sanıyordum. Hamileler de gidebiliyor mu kadın doğuma ?
nursenasu27 Laviniiaa bende antepteyim buraların yabancısıyım sürekli şehir hastanesine gidip farklı doktorlarla karşılaşmaktan yoruldum lıv hastanesini öneren çok oldu fakat doğum ücretleri fazla değil mi sizce de
mucizemizibekliyoruzz dilaradoyan hastaneye değil kliniğe gidiyorum. İzmir vivien clinic vedat uluğ. 3500 tl muayene 2. Gebeliğim çok memnunum
suragungor dilaradoyan samsun 19 mayis universite hastanesine gidiyorum doktorum ulaş çoban 1100 tl muayene ucreti asiri memnunum cok tatli dilli olumlu konusan her soruma guleryuzle cevap veren ilgili bir doktor cok memnunum yuksek tansiyon hastasi oldugum icin nefroloji ve perinatolojide takipliyim hepsinden cok memnunum
Emine32 İstanbul Anadolu yakası avıcenna umut hastanesine Fatih Beye gidiyorum muane ücreti 1250 civarıydı galiba 🙂 doktorumdan çok memnunum
Leylak34 Emine32 fatih bey çok ovuluyor ama ben gittiğimde çok ilgisiz davrandı hatta ultrason resmi bile çok kötü verdi.Bana mi öyle denk geldi
melisaemirhan dilaradoyan Gebze vm medical park hastanesi Solay esmere gidiyorum muayene ücretim 2250 tl doktorum her konuda bilgili ve aklımda hiç soru işareti bırakmıyor gayet memnunum 😊