Nurem20 FEG01 mide ekşimesi için gaviscon kullanıyorum ben canım çok iyi geliyor kabızlık problemi de hazımsızlık yapıyor kuru kayısı ve bol su içmek rahatlatıyor 😍
Mrv-ElfAda ozlem5506 Merhabalar benimkiler 33+5 oldular. Çift yumurta biri kız biri erkek. Sabaha kadar en az 5 kere tuvalete gidiyorum. Uykum sürekli bölünüyor. 4 yaşında da bi oğlum var. Vakit nasıl geçti anlamadım. Biri 1800 biri 2 kg dedi doktor.
Mutluluk_21 Su içebiliyormusunuz ben kaç gündür az içtim bu sefer bişey olmasından korkuyorum içemiyoru
Gizmmis Mervekipk bende aynıyım bi taraf seçip yattığımda da dönerken çok zorlanıyorum 😶 az kaldı ama inşallah sağ sağlim kucağımıza alırız bi 40-45 gün daha sabredersek inşallah 🙏🏻
FEG01 Fetal DNA testi yaptırdıniz miiii ? Doktorum önerdi ama mantığını pek anlamadım açıkçası ikiz gebelikte nasıl uygulaniyor
Pkosluaday Kızlar ikiz olduğu ne zaman belli oluyor ilk öğrendiğimizde beta değeri yüksekmi olmalı bizimde ailemizde var şuan yeni gebeyim merak ediyorum
Gizmmis Pkosluaday betayla alakası yok canım onun ben 11.87 beta ile 4 haftalıkken öğrenmiştim 4 gün sonra tekrar kan verdim 90.4 çıkmıştı 6 haftalıkken keseleri gördük 8 haftalıkken de kalp atışlarını duyduk
meryys Pkosluaday Benim betam adetim bir gün gecikince 350 lrrde çıktı düşüktü yani kaybettiğim kızımda 777 ile yine 1 gün gecikme ile öğrenmiştim o daha yüksekti. İkizlerde de ilk 3 muayenede belli değildi
mrvacrgln Pkosluaday bende 5 haftalıkken ilk kez kan vermiştim 10.000 çıkmıştı. Ama ikiz ihtimalini bile düşünmediğim için garip gelmemişti. İkizlerde yüksek çıkıyor deniyor ama genel olarak
-Cennetkusuannesi- ozlem5506 merak ettiğim için soruyorum ikiz gebe olanlar tüp bebekle mi gebe kaldı kendiliğinden mi iikiz oldu bende bu ay tüp bebeğe başlıcam ikiz olsun istiyorum da
ozlem5506 -Cennetkusuannesi- benim de tüp bebek ama o kalça iğnesini kesinlikle önermiyorum göbek iğnesi ile kaldım kalçadan olanla iki transferim de tutmadı
ezgiderinn2 meryys 19. Hafta ben 30 a kadar tamamlayıp hastane çantasını erken tamamlamayı düşünüyorum
meryys ezgiderinn2 Biz beklemeye devam 9.haftaya başladık 🐣🐣biraz bakıyorum da genel çok kafam karışıyor 😅 park yatak, araba vs vs ikiz olunca seçenek daha qs
-Cennetkusuannesi- ozlem5506 kalça iğnesi dediğiniz progestan olan mı yoksa gonalf yumurta büyütmek için olan mı
ozlem5506 Mutluluk_21 -Cennetkusuannesi- progestan 50 mg aşırı derecede cpr mi yüksellti transfer sonrası ateşleniyodum doktor nedenini bir türlü bulamadı en sonunda iğneyi bıraktık ve ikisi de tuttu çok şükür tabii rabbimin izniyle oldu öncelikle
-Cennetkusuannesi- ozlem5506 onu bende göbekten olanını istiyorum bir kere dopal yolla gebe kaldım bir kanamam olmuştu kalçadan olanını yaptılar çok ağrı yapıyor bide. Söylediğin için teşekkür ederim rabbim sağlıkla kucağına aldırsın
Mutluluk_21 ozlem5506 ben göbekten olanı kullanıyordum bırakınca biraz kanamam oldu kalçadan olanı bir hafta kullandım birde kapsülünü de kullandım kullanır kullanmaz kanamam durdu 12 ci haftalar da olmuştu