mrvacrgln Mutluluk_21 o illaki herkeste oluyor bence. Çok etraftaki ikiz ve erken doğum haberlerine bakmamak gerekiyor sanırım
Mutluluk_21 mrvacrgln aynen öyle oluyor ama daha çok sanki Bilerek sosyal medyada karşıma çıkıyor. Erken doğum değilde kalplerinin durma korkusu var bende ama dediğin gibi en iyisi görmezden gelmek camım
Mutluluk_21 ozlem5506 benim kızlarımın arasında tam bir hafta var doktoruma tekrar tekrar 3 4 defa sordum dediki önemli değil sorun yok dedi
ozlem5506 Mutluluk_21 -Cennetkusuannesi- progestan 50 mg aşırı derecede cpr mi yüksellti transfer sonrası ateşleniyodum doktor nedenini bir türlü bulamadı en sonunda iğneyi bıraktık ve ikisi de tuttu çok şükür tabii rabbimin izniyle oldu öncelikle
meryys Mutluluk_21 İkizler ile ilgili o kadar olumsuz yazı var ki ben okumamaya karar verdim instagramda tek yumurta ikizleri anneleri ile tanıştım birkaç onların olumluydu onları aklıma getiriyorum. Benim birde yakin zamanda kaybim var stresim 2 kat. Ama dua edip olumlu düşünmekten başka çare yok🥹
Mutluluk_21 meryys benim 13 yıl olmadı tüp bebek ile şuanda ikizlerim var dediğim gibi korku kaygı var ama başkaları böyle oldu diye bizede öyle olacak diye bişey yok kaybınız için çok üzgünüm anlıyorum sizi ama doktorum dedi ki hamileliği kendine zehir etme dedi.
meryys Mutluluk_21 Doğru diyor aslında Rabbim sağlıkla kucağımiza aldirsin inşallah sizin tek yumurta mi
ezgiderinn2 Hafta ikiz kız bebek şimdilik her şey güzel gidiyor alışveriş yapmadık daha neler aldınız
Mutluluk_21 ezgiderinn2 benimde ikiz kız bebek haftalarımız aynı neredeyse bende daha hiç birşey almadım
mrvacrgln ezgiderinn2 ben detaylı ultrasonu yaptırdıktan sonra 25.haftadan sonra almaya başlamıştım. Biraz daha bekleyip ufak tefek indirimler denk gelirse almaya başlayabilirsiniz sanki
Mutluluk_21 Doktorumun böyle demesine rağmen yinede beynim düşünmekten geri durmuyor yapacak bişi yok Allah’ıma dua edip kontrol günü mecbur bekliyeceğiz
ezgiderinn2 En yakın zaman da başlarız almaya ben bebek arabası bakçam bir de hastane çıkışlarını farklı renk alıcam ya da isimli yaptırmayı düşündüm .
Mutluluk_21 ezgiderinn2 ben genellikle beyaz almayı düşünüyorum hastane çıkışı battaniyesi müslim örtüsü falan ikisinin beyaz olsun istemiştim bakalım hayırlısıyla Allah nasip etsin o günleri görmeye
meryys ezgiderinn2 Bebek arabası videosu izliyordum bende tam siz kaçıncı haftadasiniz ne zaman başlamalı almaya
Gizmmis Mervekipk bende aynıyım bi taraf seçip yattığımda da dönerken çok zorlanıyorum 😶 az kaldı ama inşallah sağ sağlim kucağımıza alırız bi 40-45 gün daha sabredersek inşallah 🙏🏻
FEG01 Merhaba, benimde 10+1 feyiz , cift yumurta ikizi , çok sık acıkıyorum ve mide ekşimesi , hazımsızlık var. Böyle şeyler yasiyaniniz varsa çözüm ne buldunuz
Nurem20 FEG01 mide ekşimesi için gaviscon kullanıyorum ben canım çok iyi geliyor kabızlık problemi de hazımsızlık yapıyor kuru kayısı ve bol su içmek rahatlatıyor 😍
ezgiderinn2 meryys 19. Hafta ben 30 a kadar tamamlayıp hastane çantasını erken tamamlamayı düşünüyorum
Nurem20 ozlem5506 benimde ikizler 20 haftalık olduk tam 😍ikiside erkek gece uyku problemi yaşıyorum rahat yatamıyorum 😀