Mutluluk_21 ozlem5506 ben göbekten olanı kullanıyordum bırakınca biraz kanamam oldu kalçadan olanı bir hafta kullandım birde kapsülünü de kullandım kullanır kullanmaz kanamam durdu 12 ci haftalar da olmuştu
3boysmom 34+2 deyiz. tek yumurtalar. artık sadece günün dolmasını bekliyorum gerçekten tek gebelikten cok farklıymış. 2 hafta içinde doğum olucak bi sorun çıkmazsa eğer🙏
Mutluluk_21 3boysmom sağlıkla doğumunu yap kucağına al inşallah bizlererede dua edin bizede bu günleri görelim inşallah ☺️
mrvacrgln Pkosluaday bende 5 haftalıkken ilk kez kan vermiştim 10.000 çıkmıştı. Ama ikiz ihtimalini bile düşünmediğim için garip gelmemişti. İkizlerde yüksek çıkıyor deniyor ama genel olarak
mrvacrgln ezgiderinn2 ben detaylı ultrasonu yaptırdıktan sonra 25.haftadan sonra almaya başlamıştım. Biraz daha bekleyip ufak tefek indirimler denk gelirse almaya başlayabilirsiniz sanki
ebcan94 Merhaba kızlar ben de dün 12. Haftamda tek yumurta ikizlerim olduğunu öğrendim 10. Hafta kontrolüme kadar tek bebek görmüştük arkasına saklanmış diğeri doğal yolla oldu hem şaşkın hem sevinçliyim 🥹😍😍
meryys ebcan94 Hoş geldin aramıza 🐣🐣 bizde 4. Muayene de gördük 2.yi ailemde yok benimde birde haziranda kızımızı kaybettik o yüzden mucize oldu ikizlerimiz. Şuan 9 haftalık olduk bizde❤️
ebcan94 meryys Hoş bulduk canım Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin mucizelerimizi sürpriz bebekler 🤭
meryys ebcan94 Aminnn inşallah minnaklarimız sağlıkla vakitlerinde güzelce dogsunlar. Ben şoku 1 hafta atamadım 😂
ebcan94 meryys ben de hala şokta gibiyim sürekli bir şeyler araştırıyorum cinsiyetlerini merak ediyorum 🤭 12. Haftada perinatoloji görür mü ki 🥹
meryys ebcan94 Bende öyle ama araştırmayı bıraktım benim moralim çok bozuldu ikiz gebelik riskli deyip duruyor internet o yüzden bıraktım 🥹 belki görür eğer bacaklarını acarlarsa😂 fetal vereceğiz biz orda da çıkar