Handeaslan39 Damla________ benım erif baska bişey izliyor açmaz sımdı bende yatıcam birazdan zaten 😂😂
Pinaryyim Damla________ damla sen yıldız tilbe diyince direk tv8i açtım boks var hayalkırıklıgına ugradım 😭😭
hcrnya Pinaryyim gerçi 2 senelik evliyim eşimin gamsizlik huyunu yok ettim gibi bişey başta Gamsız di kendi bile diyodu gamsizim diye ama şimdi merhamet daha bi ön planda Çok şükür inşallah Gamsız oğlum olmaz çok kötü bi huy ya 🙂
Busraaaa Damla________ olmaz insallah canim valla ben öyleyim çok canim yandi ama ınsallah yukselenden falan kurtarir
IzmirDeniz Handeaslan39 69 Merhaba bende 6+2 yim peş peşe gidiyoruz ☺️ geçen hafta keseyi gördük haftaya kalp atışı için gideceğim♥️ izmirde yim bende doktor şans işte çok kötü denk geldi hiç konuşup bilgilendirmiyor zorla ağzından laf alıyoruz bende değiştirdim haftaya başka doktora gideceğim
Tugba_doga Handeaslan39 benim Bebisim Koç burcu olacak büyük ihtimal Koç bebekleri nasıldır acaba hiç bir fikrim yok ☺
Handeaslan39 Tugba_doga Koç ve oğlak inatcı olarak biliyorum ben 🙂😍 ama tabi daha fazlasını bilmiyorum umarım inatcı olmaz uysal olurn😂