forumm xyzxyz ben erkek bebek iicn elendım ozman cunku dünle bugun ilişki yaşadım gebelık olussun dıye yanı ıkı kere yapmıs oldum o yuzden olmaz heralde😔
xyzxyz forumm niye olmasın ki. Erkek olmayacak diye bir ihtimal yok ki. Bunlaro yapsaydın kız olmayacak diye bir ihtimal de olmayacaktı. Kadın 4-6 gün önce yapmış ilişkiyi tek ilişki ile erkek olan bile var. Kısmet işi biraz da bu.
forumm xyzxyz canım uyudunmu ben dayanamadım ovulasyon testi yaptim bı bakarmısın sana zahmet catlamısmı yumurta bıra siliklesmıs cunku
xyzxyz forumm kuzum sana yarın çatlayacak dedim ya. Sürekli test yapmanın mantığı yoktur. Sen bu geceyi değerlendir. Çatlamadan önce spermler hazır olsun.
xyzxyz forumm anında mı kızardı? Yani dünkü yaptığın test ile bu testi karşılaştır. Hangisi çok hızlı bir şekilde kızardı ve kaç dakika sona bu testi çektin
xyzxyz forumm hala devam ediyor senin pikin. Saat 16:00 da birşey yiyip içme saat 19:00 da ikinci testi yapacaksın. Günde sadece 2 test. Biri 11 , diğeri 19:00. Dün geceyi değerlendirdin mi sen
forumm xyzxyz evet cnm bide ben bu ovulasyonu pazartesi gunden beri uapıyorum hep boyle cıf cızgı4 gundur boyle
xyzxyz forumm dün ve bugün kafar değildir önceki yaptıkların. Tahmini 19:00 da yapacağın testin sonucu da bu şekilee kırmızı çıkacağını düşünüyorum.
xyzxyz forumm tamam işte bunlar henüz olmamış. Tam kızarmamış. Senin eşin yarın evde mi? Mesala saat 11-15:00 arasında ilişki yapabilirmisin?
xyzxyz forumm olmamış. Olacağı zaman söylerim sana. Sabah yaptığın testleri ikinci idrarla yapıyorsun değil mi?
xyzxyz forumm yok o ikinci değil. İkinci idrar sabahları için yapılan testler için kullanılan bir kelime. Sen saat 16:00 da idrarını yaparsın. Sonra birşey yiyip içme. Bir sonraki idrarını tut 19:00 da yap testi