xyzxyz forumm yok o ikinci değil. İkinci idrar sabahları için yapılan testler için kullanılan bir kelime. Sen saat 16:00 da idrarını yaparsın. Sonra birşey yiyip içme. Bir sonraki idrarını tut 19:00 da yap testi
xyzxyz forumm sen erkek bebek sahibi olmak istiyordun. İlişkini tam yumurtlama zamanına ayarlayabilirsin. Eğer yarın gündüz yapmak isterseniz.
forumm xyzxyz ama canım ıkı gündür boşalıyor ya o sperler saten suan hayla canlı ama nasıl olcak valla anlamadımkı erkek bebek ıcın tek ilışki öneriyorlar normalde
xyzxyz forumm tamam önce yaptın diye şansın bitti anlamına gelmiyor. Belki o gün yaptığın spermler tutmaz çatlama zamanı yaptığın spermlerden biri tutar. Belli olmaz yani
dalyaluna35 Bsracbn ben satıcıya sordum kullanabilirsiniz demisti denediğimiz her iliskide kullandim su an bekliyorum dpo 8. Gun. Yorumlarda kimisi idrar yolu enfeksiyonu olmus oyle yazmışlar bana bir sey yapmadi
xyzxyz forumm gece de yapabilirsin. Ama istiyorsan tam çatlama zamanı yapmak istiyorum ozaman öğle yapcaksın.
xyzxyz tlmm bugün geç olmadan ilişki yap. Senin yumurtan testler doğruysa çatlamış veya yeni çatlıyor. Kadıklarda var mı batma
Bir1kelebek sizdenbiriyim bende çözdüm kendimi mutlaka o yumurta akını görüyorum her ay çok şükür o zaman anlıyorum ama yinede ovü yapıyorum