forumm o çok fazla faktöre bağlı. herşeyi uyguladığında kız olma ihtimali herzaman var.
Erkek çocuk için bir kaç ay önceden beslenmeni değiştirecen. Vajina phını yükseltmek için. Potastum,sodyum,fosfor tüketeceksin. Magnezyum ve kalsiyum almayacaksın.
Cinsel ilişki zamanı sadece yumurtan çatladığı gün maximum 2 günlük cinsel pehriz ile tek bir ilişki yapacaksın. Ne önceki günler ne sonraki günler ilişki yapmayacaksın
Vajinal ph için ayrıca ayda sadece 1 defaya mahsus ilişkiden 15 dakika önce karbonatlı su ile vajinal duş alacaksın(ben bunu önermiyorum) . Bu x(dişi) spermlerin yaşayacağı ortamı bozuyor. Y(erkek) spermleri için ph daha da yükseldiği için yaşam konforu daha iyi oluyor. Niye önermiyorum dedim çünkü kontrolsüz yapılırsa vajina içindeki faydalı bakteriler gidebilir ve yerine zararlı bakteriler gelebilir. Bu da enfeksiyon ve mantar riskini doğurabilir.
Ph 7.2 olan kayganlaştırıcı doğurganlık artırıcı jeller var. Bunlar vajina ph 7.2 yapıyor. Bu ph hem dişi hem de erkek spermler için nötr. Yani her ikisi de rahatça yaşayabilir bu ph da. Fakat 7.2 altı olursa dix(dişi) spermler daha iyi yaşıyor y(erkek) spermler daha konforsuz yaşıyor. O yüzden 7.2 en azından y (erkek) spermler için x kadar yaşama alanı oluşturduğundan daha faydalı olabilir.
Bir diğer konu da orgazm olmak vajina ph’ını yükseltir. Ph nekadar yüksek olursa y spermi daha iyi yaşam alanı bulur. Çünkü y kromozomuna sahip spermler x(dişi) spermlere göre çok daha dayanıksız ve kısa ömürlüler.
Tüm bunları yaptın kesin erkek mi olacak dersen. Hayır derim. sadece yüzdesel olarak ihtimali artırırsın. Normalde cinsiyet şansı %50 %50. Tüm bunları yaparsan erkek %55 kız %45 ihtimal olur. O yüzden kız olma ihtimali de hala yüksek. Kesin bu olur demek asla mümkün değil