tlmm Ovülasyon testini ilk kez kullanıyorum kimyasal geçirdiğim için takvime çok güvenemedim denemek istedim
xyzxyz sizdenbiriyim yani 24 saat arayla yapmışsın testini. Pik olmuşsa kaçırmış olma ihtimalin var. O yüzden hep çatlamaya yakın günde iki test yap diyorum. Sen yine de değerlendir bugünü. Fazla da geç kalma değerlendşrmeyi
tlmm xyzxyz birde size bir şey daha sormak istiyorum her gün tek ilişki olmasındı bir problem olur mu
sizdenbiriyim xyzxyz valla eşim yok bugün anca yarın akşam değerlendirebilirim sonrasında zaten cuma sabahtan pazartesi akşama kadar nöbetçi eşim gerisi kısmet 🥲 şimdi yarın mı bugün yine mi yapayım test zaten 2 3 tane kaldı test
xyzxyz @tlmm senin döngün bu ay 28 gün de olabilir. Belli olmaz yani. Ozaman da 13 kasım pik 14 kasım çatlayabilir. Yüksek ihtimalle en piki yarın görebilirsin . Çünkü resimde alttaki test kızarmaya başlamış. Fakat test kitinden de farklılık olabilir.
forumm Kızlar yardımcı olurmusun ne olur üstekı test dünki testim altdakı bugunun testi ovulasyon testi yaptım sizce bugun yumurtlama günümmü ne olur yardımcı olurmusunuz
xyzxyz forumm sen bu geceyi değerlendir. Yarın öğle üstü 11 de bak bugünden silikleşmiş mi kontrol edersin.silikleşmişse yarın gün içinde de ilişki yap
forumm forumm bide canım ben dün yaptıgım tesle ılıskıye gırdım ama eger bugun yumurtlama günümse girmeme gerek varmı tektardan hani 72 saat yaşıyor derler spermler eger bugun yunurtlama günümse dün yaptıgım icin bugun dönlenırmı sence
forumm xyzxyz alalh razı olsun canım cok teskkur ederım pekı silikleşınce neden tektar ılıskı yapayım ilikleştıgınde pik günüm gecmiş olmuyormu
xyzxyz forumm tam gününü bilmiyorum . Muhtemelen yarın olabilir. Fakat bazı kadınlar da pik 2 gün de sürebiliyor. Sperm konusuna gelirsek ilişki yapmak da fayda var. Evet sperm 3-5 gün arası yaşayabiliyor ama ilişkiye devam et.
xyzxyz forumm piki gördüğünde 12-24 saat içinde tumurtan çatlayacaktır anlamına geliyor. 12-24 aralığında bir test yaptığında testin pike göre silikleşmiş olması gerekiyor. Çünkü pikten sonra lh düşüşe geçer
xyzxyz tlmm sen bu gece 23:00 değerlendir. Testi yarın öğle 11 de yap. Ona göre ikinci ilişkiye karar veririz. Buraya atarsın.
forumm xyzxyz ozman canım ben smdi bi ovulasyon testi yapsam sana zahmet bakarmısın ona göre bugun ılıskım olsun ne olur yardımcı ol bna ben pek anlamıyorum bu piki felan