Deletedmom_290 Deletedmom_290 Zeynep20020 HavvaM0806_ Esay01 HavvaM0806_ Anonimb Zeynepefem Yenibirannee Asel05 Efendininannesi Han23 handan3958 Han23 Minik_04 umynurr Salihanurrr supermooomy bartulies Yikra Kızlar hamılelıkte ne düşündüysem ıstedıysem hep oldu allahtan degısık bır sekılde aklımdan ne geçerse oluyor hıssıyatımmı kuvvetlı bılmedım dün heralde bu postu açmıştım yada bır oncekı gün sanırım Benım dün yenı dogan pakektım bu postu açtıktan 15-30 dk arasında benı arayıp getırdıler şansıma geldı hersey vardı ıcınde ama kolı ıcı bıraz ağır kokuyordu kapalı kaldı ıcın oyuzden herseyı yıkadım ınsallah sızede ıhtyacı olan herkese nasıp olur 20-21. Hafta başvuru yaptım 29. Haftam geldı. Tekrar başvuru ve arama yapın bana whatsaptan ulaştılar
Minik_04 Deletedmom_290 hayirli olsun gule gule kullanirsin inşallah🤲❤️ ben basvuru yaptim kabul etmedi eşim bnm adima başvuru yapti hayla doğum bekleniyo yaziyo o başvuru olduğu icin de yeniden başvuru yapamiyorum inşallah bize de gelir ozellikle park yatağı merakla bekliyorum 28+5 oldum bnde🥺
Deletedmom_290 Yikra çok ıyı hangısını aldınız hosgeldın paketımı yoksa yenı dogan paketımı ben adres degıstırınce hosgeldın paketı başvurusu da yapucam
Deletedmom_290 Yikra o tek seferlık alınan ılk doğumsa tek sefer 2. Doğumda 1500 aylık 3 çocukta aylık 5000 verılıyor
Deletedmom_290 Yikra doğumdan sonra alırsınız çünkü canlı doğum ıstıyorlar onu vermek ıcın 2026 da belkı bütçe degısebılır nezaman bebegınız dogucak
handan3958 Deletedmom_290 ya çok sevindim hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kullanın inşallah bende 20+2 de falan başvurdum inşallah banada tüm başvuranlarada gelir 🤲🏻🥰
TKumsall Deletedmom_290 20. Haftada başvuru yapabiliyorsun ben ilkinde çocuk doğduktan 3 ay sonra geldi ikinci de 22. Haftamda geldi
Deletedmom_290 Yikra Beledıye onu kendı yapıyor sen bı ara sor Bızde nasıl bebek paketı varsa onlarda büyük ıhtımal ücret olarak dağıtıyor Olabılır onların kampanyasıda o sekıl Olabılır sen bı ara Samsun beledıyesını sor yanı paket olması daha ıyı oda varsa onuda sor çünkü 5 bıne zaten bır besık alınıyor zaten
TKumsall Yikra içi değişmiş açıkcasi benim aldığımda portbebe vardı ikincide şu an verilende puset varmış Harici olarak bebek bezi, ıslak mendil, biberon, şampuan, bebek yağı, sünger, anne yani beşik felan vardı
Deletedmom_290 Yikra bebek bezı var ıslak mendıl var Bırsuru park yatak var puset var bıberon var bebek şampuanı bebek yağı kundak alt açma bezı banyo lifi tarak bakım seti artı anne rehber kıtabı var reflü yastığı bunlar var