TKumsall Yikra içi değişmiş açıkcasi benim aldığımda portbebe vardı ikincide şu an verilende puset varmış Harici olarak bebek bezi, ıslak mendil, biberon, şampuan, bebek yağı, sünger, anne yani beşik felan vardı
Deletedmom_290 TKumsall port bebe eskı bez belkı kaldırılmıştır yada kullanılmıyor sa degıstırmıs olabılırler sağlık açısından
umynurr Deletedmom_290 cnm ben sordum dogum yaptiginizda getiriliyor denildi size nasil dogum oncesi verildi
Deletedmom_290 umynurr yenı dogan doğum sonrası verılmıyor 20 . Haftada zaten başvuru var doğumda olsa neden önceden başvuru olsun kımısıne geç gıdıyor çünkü bölge bölge dağıtılıyor ondan Olabılır sızın dedınız şey hosgeldın bebek paketı o doğumdan sonra verılıyor hastane çıkışından sonra
Deletedmom_290 Yikra Beledıye onu kendı yapıyor sen bı ara sor Bızde nasıl bebek paketı varsa onlarda büyük ıhtımal ücret olarak dağıtıyor Olabılır onların kampanyasıda o sekıl Olabılır sen bı ara Samsun beledıyesını sor yanı paket olması daha ıyı oda varsa onuda sor çünkü 5 bıne zaten bır besık alınıyor zaten
Deletedmom_290 Nartanemmm bende aldım dün Banada geldı postu açtıktan sonra aklımdan bısı gecınce oluyor şansıma dün aradılar wp
Deletedmom_290 Nartanemmm vala 5000 lira devletın verdı paradan daha kıymetli 5000 bısı alınmıyor ama eksıklerın ufak bır kısmıda olsa verıldı Helekı benım ıcın onemlı olan bezdı sonuçta bez çok lazım olucak bende bı 5-6 paket almıştım zaten stok
Deletedmom_290 Yikra bebek bezı var ıslak mendıl var Bırsuru park yatak var puset var bıberon var bebek şampuanı bebek yağı kundak alt açma bezı banyo lifi tarak bakım seti artı anne rehber kıtabı var reflü yastığı bunlar var
Yikra Deletedmom_290 ne güzelmiş normalde elden teslim edilyordu belediye getircek dediler bize çanta getrckms ole
Deletedmom_290 umynurr yenı dogan sadece ıstanbulda var Ama hosgeldın bebek paketı her beledıyenın ayrı var
HavvaM0806_ handan3958 20 haftada basvurmustum 24 haftada sonuç red geldi tekrar malesef basvuramiyorum ki
handan3958 HavvaM0806_ hmm öyle mi onu bilmiyordum aradan biraz vakit geçmesini bekleyin öyleyse arada bir denersiniz şansınıza artık kısmet ama kimlere kimlere şart aranmaksızın veriyorlar ret vermelerine şaşırdım inş isteyen herkese çıkar 🤲🏻
Seda_nur4760 Deletedmom_290 kızlar bu paket ben ilk hamileliğimde başvurmuştum doğunca arayın dedıler doğunca da aradık kabul etmediler şuan 14 haftaliğim ne zaman başvuru yapmam lazım