Deletedmom_290 Yikra yok bayadır var Istanbul ıcın yenı dogan paketı Hosgeldın paketıde sızın semtınızın beledıyesı verıyor ınternetten araştırın bebegın en azından ıhtyacı olan bır kısım şeyler var ıslak mendıl bez vs puset falan
Yikra Deletedmom_290 hm ne güzel ben aslen samsunda oturyorum İBB paket varmı dye sordum samsunda yok dediler sonra sağlık bakanlığından aradılar hem belge hem çanta vercklerms arcaklarmş ne Aryan oldu baklm 32 haftalık olduğumu bile dediler dusunun yani
Deletedmom_290 Yikra Istanbul özel çünkü Ekrem ımamoglunun kampanyası sadce Ekrem ımamoglu İstanbul bakıyor oyuzden
Deletedmom_290 Yikra doğumdan sonra başvuru yaparsanız hosgeldın paketı alabılırdınız oda ılce müdürlüğünü arayın yada muhtarlıktan başvuru yapın
Deletedmom_290 Yikra hamıle olduğunuzu zaten aıle bakanlığı kontrol edıyor sağlık ocağı bıle ordan Bılgılerı olıyor belkı o sekılde olmuş Olabılır
handan3958 HavvaM0806_ Aaa gerçekten mi hemen kayıt oluşturur oluşturmaz Red vermeleri ne kadar saçma tekrar oluştur kız çıkana kadar bırakma yakalalrını 🤣
HavvaM0806_ handan3958 20 haftada basvurmustum 24 haftada sonuç red geldi tekrar malesef basvuramiyorum ki
Deletedmom_290 Deletedmom_290 Zeynep20020 HavvaM0806_ Esay01 HavvaM0806_ Anonimb Zeynepefem Yenibirannee Asel05 Efendininannesi Han23 handan3958 Han23 Minik_04 umynurr Salihanurrr supermooomy bartulies Yikra Kızlar hamılelıkte ne düşündüysem ıstedıysem hep oldu allahtan degısık bır sekılde aklımdan ne geçerse oluyor hıssıyatımmı kuvvetlı bılmedım dün heralde bu postu açmıştım yada bır oncekı gün sanırım Benım dün yenı dogan pakektım bu postu açtıktan 15-30 dk arasında benı arayıp getırdıler şansıma geldı hersey vardı ıcınde ama kolı ıcı bıraz ağır kokuyordu kapalı kaldı ıcın oyuzden herseyı yıkadım ınsallah sızede ıhtyacı olan herkese nasıp olur 20-21. Hafta başvuru yaptım 29. Haftam geldı. Tekrar başvuru ve arama yapın bana whatsaptan ulaştılar