umynurr Kizlar dogum yapan tum anne adaylarna veriliyor bunun bir kriteri sarti yok sadece ikametgah ve dogum belgesi gerekiyormus red denilenler bence bilerek vermiyorlardir soncta sizde tum kadinlar gibi dogum yapiyorsunuz anne oluyorsunuz daha ne kriterinden bahsediyorlar
Deletedmom_290 umynurr o hosgeldın bebek paketı o ayrı o ılce beledıyesı verıyor yenı dogan sadce ıstanbula özel bır Hedıye
Deletedmom_290 umynurr ılce beledıyesı ayrı Istanbul beledıyesı ayrı verıyor hosgeldın paketı doğumdan sonra verılıyor evet semtının beledıyesı verıyor onu ama yenı dogan 20. Haftada başvuru yapıyorsun
Deletedmom_290 Deletedmom_290 Zeynep20020 HavvaM0806_ Esay01 HavvaM0806_ Anonimb Zeynepefem Yenibirannee Asel05 Efendininannesi Han23 handan3958 Han23 Minik_04 umynurr Salihanurrr supermooomy bartulies Yikra Kızlar hamılelıkte ne düşündüysem ıstedıysem hep oldu allahtan degısık bır sekılde aklımdan ne geçerse oluyor hıssıyatımmı kuvvetlı bılmedım dün heralde bu postu açmıştım yada bır oncekı gün sanırım Benım dün yenı dogan pakektım bu postu açtıktan 15-30 dk arasında benı arayıp getırdıler şansıma geldı hersey vardı ıcınde ama kolı ıcı bıraz ağır kokuyordu kapalı kaldı ıcın oyuzden herseyı yıkadım ınsallah sızede ıhtyacı olan herkese nasıp olur 20-21. Hafta başvuru yaptım 29. Haftam geldı. Tekrar başvuru ve arama yapın bana whatsaptan ulaştılar
Deletedmom_290 zeynepkazgann hosgeldın paketı ılce müdürlüğünüz verıyor ama yenı dogan sadce Istanbul Icın gecerlı çünkü ekrem ımamoglunun başlattı bır kampanya bu
Zeynep20020 Minik_04 geç başvuru yapmıştım başvuru onay sürecindeydi hep . Bi gün telefon açıp geldiler mesaj falan gelmedi öncesinde
Salihanurrr Ben 21 haftalıkken arayarak başvuru yapmıştım. 33 haftalığım aradılar belediyeden adrestemisiniz diye ve geldi puset, park yatak , 3 psket sleepy bez , 4 paket 3 lü sleppy ıslak mendili , kalın kışlık ana kucağı bebek şampuan yağ vs. bu şekildeydi
supermooomy Benim arkadaşımda başvurmuştu askıda yazıyor bende başvuracağım haftamı bekliyorum 18 olduk ama bana kalırsa veriliyorsa tüm annelere verilmeli ve doğum öncesi teslim edilmeli ki bir işe yarasın anlayamadım bende işleyişi nedir arkadaşımında evi falan yok sadece eşi çalışıyor
Minik_04 Zeynep20020 yani kacinci hafta da basvuru yaptim hatirlamiyorum ama bir iki hafta icinde oyle yazmaya basladi simdi 28 haftalığım
Minik_04 HavvaM0806_ evet eşiniz sizin adiniza başvuru yapabiliyo ben kendi adima başvuru yaptim 1 hafta icinde red yedim eşim bnm adima başvuru yapti şuan doğum bekleniyo yaziyo ama yukarda hanfendi arayip başvuru yaparsaniz daha etkili oluyo diyo eşiniz 153ü arayip sizin adiniza başvuru yapsin onlar yardimci oluyo ztn