MadameTussauds ppmerlina Evet bacim sen yaptirmadin mi burda zorunlu kiz mecbur yaptiriyorsun para almiyorlar
nurssmom MadameTussauds bende 28+3üm benimde oluyor büyük ihtimalle bebek geriye gidiyor çünkü dokunuyorum hiç hissedemiyorum 😂
MadameTussauds nurssmom Ay evet kesinlikle böyle hissediyorum bende oturuyorum diyorum bu bebe nereye gitti simdi sjsjsj 😂
ppmerlina MadameTussauds burda tercihe bağlı bitanem eğer yaptırmıyorsan düzenli olarak açlık-toklun kan vermen gerekiyor ben de öyle yapıyorum şeker yüklemesi yaptırmadım
MadameTussauds nurssmom Benim kiz aksam yattigimda masallah aktiflesiyor iyice bi tekme bi tekme sagada yatsam solada yatsam fark etmiyor ee zaten baska türlüde yatamiyoruz zaten 🤣🤣
Nissog MadameTussauds Bebek bazen derine iniyor ve karın yapınızla alakalıdır. Benim karnım geniş ve kalın olduğu için bende de aynısı olmuştu şu an kimse 9 aylık hamile olduğuma inanmıyor. Gün içinde bazen yumuşacıkken bazen de sertleşiyor
nurssmom MadameTussauds benimkinede hiç farketmiyor valla haraket etmediğim sürece çok haraketli. Bazen haraket etsemde haraketli öyle olunca çok yoruyor zaten
MadameTussauds nurssmom Her gün degisiyor ya hareketleri bugün daha sakn sanki benim bebis uyuyor gibi karnim bingil bingil 😂
MadameTussauds ppmerlina Aman iyiki yaptirmadim bacim koca bir bardak glikozsuruplu su icirdiler bana ögghhhh 🤢🤢🤢
nurssmom MadameTussauds bazı günler çok uykucu oluyolar evet. Bir dönem her pazartesi salı durgun oluyordu😂 sürekli korkuyordum sonrasında bir farkettim hep nedense pazartesi Salı aynı şey oluyor 😂
nurssmom MadameTussauds yaaa bilmiyorum artık büyüyor mu o günler ne oluyorsa 😂 artık kalmadı ama büyüdük hep haraketliyiz 😂
MadameTussauds ppmerlina Korktum kusacam diye ama kusmadim sükür bide hemsire kusabilirsiniz ictikten sonra demez mi sjsjkk dedim sagol cok iyi moral verdin simdi 🤣
MadameTussauds ppmerlina Sen kusuyorsun sanki diyene bak sjsjjs 😂 arada bulanti oluyor ya kusacak gibi bi geliyor oda cok b.ktan bisey be o bulanti hic bitmeyecek herhalde Senin bulantin var mi daha