MadameTussauds Kizlar 28+3 haftalik hamileyim ve karnimin bazen kücüldügünü hissediyorum özellikle oturunca yumusacik bingil bingil oluyor ve minicik kaliyor sanki bu normal mi ya Oglumda nasildi hatirlamiyorum, bu durumu yasayan gebeler var mi ?
Herseydenbiktim MadameTussauds Askim benimde bazen yumuşacık oluyordu sonra gun icinde sertlesiyordu 💖 korkmaaaa🎀
Ozgemlym MadameTussauds canım 28+1 oturunca benimde karnımın alt kısmı özellikle boşalıyor dediğin gibi bıngıl bıngıl bir hal alıyor 😊
melikeyimmmmm MadameTussauds 26. Haftadayım ayaktayken baya belirgin top gibi hafif sert bir karnım var ama uzandığımda yada oturduğumda minnacık kalıyor 😂 hele uzandığımda sadece çok yemek yemişim de karnım şişmiş gibi duruyor
MadameTussauds Herseydenbiktim Oturunca oluyor özellikle gülüm ya hic 28 haftalik gibi olmuyor anlamadim ayakta daha belirgin oluyor tabi ama böyle bingil bingil oluyor karnim bazen ama hareket hissediyorum o zamanda sükür
MadameTussauds Ozgemlym Ay ciddi mi ya neyseki yalniz degil misim iyi 😂 Nereye kayboldu bu bebis diyorum bazen bacim 😂
Ozgemlym MadameTussauds arkalarda dolaşıyorlar galiba henüz yerleri geniş 😂 bi turlayıp geliyorlar bence rahat ol kuzum basende aşırı geriliyor karnım nefes alamıyorum öyle olunca da 🥰
MadameTussauds Ozgemlym melikeyimmmmm Tesekkür ederimm kizlaar ya valla icini rahatlattiniz demek ki bu haftalarda normal olabiliyor 🥰
ppmerlina MadameTussauds bitanem benim de öyleydi 30′dan sonra bi anda büyüdü valla. Şu anda mesela altı yumuşak üstü sert demek ki yukarda bebiş
MadameTussauds ppmerlina Iyidi balimm ama sadece rahim agzi uzunlugun bakti alttan bu randevu sadece bunu kapsiyormus bide idrar tahlili tansiyon kilo ve nst bakildi bebisi göremedim yani bacim 🥹
ppmerlina MadameTussauds nst için çok erken değil mii belki orda erkenden bakılıyordur belki. Burda bildiğim kadarıyla bir sıkıntı yoksa +30′dan sonra bakılıyor
MadameTussauds ppmerlina Burda seker yüklemesi yapilinca baslaniyormus nst ye banada erken gelmisti ama burdan degisikmis bacim