MadameTussauds ppmerlina Sen kusuyorsun sanki diyene bak sjsjjs 😂 arada bulanti oluyor ya kusacak gibi bi geliyor oda cok b.ktan bisey be o bulanti hic bitmeyecek herhalde Senin bulantin var mi daha
MadameTussauds ppmerlina Ee demek ki sende kusmuyorsun hatta benden daha iyi durumdasin daha ne istiyosun zalim karii 😂 benim bulanti oluyor malesef hala
ppmerlina MadameTussauds kusmuyom gıı ben kusuyom demedim dkdkd aşırı bi ağırlık geldi ama markete bile gitmeye üşenir oldum 🤣🤣 senin bulantı var ama kusma yok olsun kusmadan iyidir
MadameTussauds ppmerlina Aman ikimizde kusmayalim bir daha Allahim korusun 🥹 O agirlik bende de var bacim ya bide carpinti basladi bende bu aralar kalbim tekliyor gibi oluyor doktor normal dedi cok rahatsiz ediyor ama 🥹
ppmerlina MadameTussauds ee bebiş büyüyor kilo alıyor normalde 20 adımda yorulsan şimdi 10 adımda yoruluyorsun 🥹🥹 amin amin kusmayalım bacım dahaa
MadameTussauds ppmerlina Amin bacim aminn hayat kalitemiz bitmisti kiz resmen 🥹🥹 Aynen öyle kalp iki kat calisiyor yeterli kani pompalamak icin Rabbim ne güzel yaratmis biz Kadinlari ya