• Gebelik
  • Sabah ac karnına muz ve süt

arkadaşlar illaki beslenme etkilidir ama sanki bebekler anne genetiğini taşıyor. anne kaç kilo doğduysa genelde yaklaşık bebekler öyle doğuyor. benim gözlemlerim hep böyle oldu.bilmem yanılıyor muyum
    nuran34 bencede çok haklısın ben ilk gebeligim de okadar dikkat ettim ki beslenmeme hergun mutlaka et öğünü oldu süt muz kahvaltı her gün 2 yumurta meyvesi herşeyi cook dikkat ettim kızım zorla 3100 gram doğdu babası da bende zayıfız bebekliğimizde çok tontik değilmiş gen olarak çekiyo ne yaparsak yapalım çok şükür sağlık önemli zaten şimdi 2. Hamileyim hiç kasmıyorum sadece dikkat ediyorum olması gerektiği gibi
      Yasemincifci kahvaltı da ceviz, yumurta, tereyağı, peynir, zeytin gibi şeyler yiyerek normal kahvaltımı yaptım. Akşamlrı da ya sebze yedim ya da et tükettim. Gün içinde de acıkınca yoğurda taze meyveler doğradım atıştırdım. Her hafta balık tüketmeye gayret ettim. Bebeğimde gayet sağlıklı gelişim gösterdi. Yok maydanoz yeme, nar yeme falan diyenlere hiç kulak asmadım. Her şeyi tükettim. Ne bir şekelenme yaşadım ne de bebeğimin gelişimi geriye düştü.
        nuran34 evet genetik etkiliyor gerçekten de ama genede kilo almalarını biraz da olsa sağlayabiliriz pekmez de bebeğe kilo yapiyormus
        Yagmur1991 ben bunu bilmeden yapıyordum karnım biraz doysun da uyumaya gidym diye 😂😂
        Yasemincifci öğretmen olduğum için erken saatte kahvaltı yapamıyordum onun yerine büyük bir bardak diyebiliriz içiyordum aç karnına
          Ach karina muz cok zararli her insan icin. Bebek icin diyemem ama zararli sheyi kendinize de yapmayin
          Yagmur1991

Ben denedim bunu ama malesef ise yaramiyor.gunde 3 kez bir muz ve bir bardak sut icerdim 5.aydan itibaren doguma kadar. Kendim 17 kilo aldim oglum 2900 dogdu.