Mavigozunannesi Aynen canım mühim olan sağlıklı olmaları. Allah sağlıklı evlatlar versin hepimize.
Sabah ac karnına muz ve süt
Yasemincifci bende yiyemiyorum ama imom.omeha balık hapı kullandım 1 ay yeni bitti ilacım son ayim tekrar alsam iyi olucak
Yagmur1991 ben bunu bilmeden yapıyordum karnım biraz doysun da uyumaya gidym diye 😂😂
Yasemincifci öğretmen olduğum için erken saatte kahvaltı yapamıyordum onun yerine büyük bir bardak diyebiliriz içiyordum aç karnına
Ach karina muz cok zararli her insan icin. Bebek icin diyemem ama zararli sheyi kendinize de yapmayin
Yasemincifci aynı zamanda mercimekte kilo aldırmış olabilir neredeyse herügün okulda mercimek corbası içtim
😂
😂
Yagmur1991
Ben denedim bunu ama malesef ise yaramiyor.gunde 3 kez bir muz ve bir bardak sut icerdim 5.aydan itibaren doguma kadar. Kendim 17 kilo aldim oglum 2900 dogdu.
Ben denedim bunu ama malesef ise yaramiyor.gunde 3 kez bir muz ve bir bardak sut icerdim 5.aydan itibaren doguma kadar. Kendim 17 kilo aldim oglum 2900 dogdu.
Bahar54 hadiya sanırım genetigide çok önemli
Yagmur1991 ben bi decavitle maltofer kullanyrm canım başka bişey kullanmyrm
Xyz afiyet olsun
Xyz yeşil mercimekmi turuncu mercimekmi
Yasemincifci her ikisinde
nuran34 haklisiniz bunu bana doktor soylemisti . Bicok kiside de gordum gercekten oyle . Ben 4 kg dogmusum hem de hamilelik boyunca 1 kez bile doktora gitmemis annem . Suan bebegimin gelisimi ilerde . Insallaj ben de annem gibi kolay dogururum 😊
Bahar54 peki siz kac kg dogmussunuz . Genetik olabilir cunku
Xyz sağol cnm😘
Yagmur1991 bende duymuştum onu zaten işe giderken mecbur sabah muz yiyip süt içiyorum kahvaltıya kadar midem boş kalmasın diye yoksa tansiyonum düşüyor şuana kadar kendim kilo almadım ama bebeğin durumu çok iyi vitamin kullanmaya daha başlanmadım şükür 🙏🏻
Yagmur1991 öğlen açken yiyorum canım bende midemi bastırsın diye yiyorum. Ama açken daha etkili midir bilemiyorum. Bilinçle yaptığım bişey değil daha çok kilo kontrolü için yemek öncesi yiyim ki yemek yerken abanıp gömülmüyüm tabaklara derdim 😂😂😂
Bahar54 olabilir 😊saglikli olsunlar da kilo cok da onemli degil
Ozaman kahvaltıyı nasıl yapcaz iştah kesilirki