Sarpatesinannesi rumref gebeliğin başlangıcında senden gebelik kanı idrarı alıyorlar ordaki ph a bakıyorsun canım çevremde genelde kızlar 7 altı erkekler 7 ve üstü çıktı hep evde ph yaptigimda gebeliğimi planlarkendi çubukla akıntı ph olcuyorsun
mommymon Sarpatesinannesi henüz bebeği görmedik 5 6 hafta civarıym ama gecen hafta kan idrar vermiştim ph 6.0mış bakalm ne olacak Beta değerim de cok yavas yükseldi
Sarpatesinannesi mommymon ya hadi bakalım inşallah ben beta 2 ile öğrendim regle 8 gün vardı 😃 sonra maşallah hep 4 kat artarak gitti hızlı yükseliyordu
Sarpatesinannesi rumref çubuk testleri var canım bunun ama cinsiyet planlama yapmayacaksan senin için çokta önemi yok
rumref Sarpatesinannesi anladım çok teşekkür ederim aydınlattın beni 😂 ne olursa olsun sağlıklı olsunda inşallah 🥹🐣
Sarpatesinannesi maco61 daha varmış zaman ogrenmenize benim de bir oglum var inşallah bu kızdır oğlumda 7 imiş ph bunda 6.5 😃
Ebru0 Sarpatesinannesi ya bende şimdi siz deyince girdim baktım. Kızımda 6 görünüyor bunda 7 inşallah dediğiniz gibi buda erkektir. Şimdilik doktor 17. Haftalık olmama rağmen net konuşmuyorlar şehir hastanesi gidiyorum. Tahmini kız deyip gönderiyorlar kendini kapatıyor bebeğim o yüzden anlaşılmıyor
Sarpatesinannesi Ebru0 vallahi canım çevremde genelinde bu şekilde 7 ve üstü erkek keşke bir kerelik cinsiyet için özele gidebilseydin haftanda oldukça büyükmüş
Ebru0 Sarpatesinannesi aşırı pahalı olduğu için bu şekilde şehir hastanesi gidiyorum ya . İki haftaya detaylı ultrason var bence onda net öğreniriz diye düşünüyorum
Sarpatesinannesi maco61 hiç anlamam ama benim oğlumda aynı böyleydi kesesi yerleşim yeri falan gönlünden ne geçiyor senin 🌸
Sarpatesinannesi maco61 aynen insan ikisinide tatmak istiyor bende kızım olsun istiyorum 13 haftaligiz bakalım yine gidicem bunda kesem yerleşim yeri vs vs çok farklı bı kız bı erkek dendi bakalım yarın ne diyecekler gönlümuzce olsun herşey inşallah 🙏